Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Γωγώ Σαπουντζάκη:
Πούλησα τρία σπίτια
για τα ρούχα μου!


Για τις ακριβές συνήθειές της στο παρελθόν και τον πολυτελή βίο της μίλησε η Ζωζώ Σαπουντζάκη στο περιοδικό Down Town αποκαλύπτοντας πως πούλησε τρία διαμερίσματα για τα λούσα της.

Ένα απόσπασμα της συνέντευξης.

Δεν σκεφτήκατε ποτέ να βάλετε κάτι στην άκρη για ώρα ανάγκης;
Τώρα να μου δώσει λεφτά, θα πάω να τα φάω. Δεν κρατούσα ποτέ τίποτα. Και όλα τα λεφτά της Εθνικής Τράπεζας να μου δώσεις, κάπου θα βρω να τα χαλάσω. Μια μέρα, ο άντρας μου με πήγε σε μια τράπεζα και μου δέσμευσε τα χρήματά μου για τρία χρόνια. Το έκανε για να μην μπορώ να τα πάρω. Σκέψου, έχω αυτό και άλλα τρία διαμερίσματα τα οποία πούλησα για τα λούσα μου.

Και, δηλαδή, όλα αυτά τα χρήματα πήγαν σε φτερά και πούπουλα;

Το ένα διαμέρισμα που είχα στην Κυψέλη, στην οδό Λήμνου, το πούλησα και τι νομίζεις πως έκανα με τα χρήματα; Αγόρασα το Chrysler το sport. Το τράκαρα σε τρεις μήνες κι έγινε κομμάτια. Πριν από το Chrysler οδηγούσα Mercedes. Τότε είχαν Mercedes ο Μπιθικώτσης, ο Καζαντζίδης κι εγώ. Ήθελα να πάρω τη sport Mercedes, αλλά μου έλεγε η μάνα μου «κι εγώ που θα μπαίνω;». Έτσι, ύστερα πήρα το Chrysler, ένα αυτοκίνητο κούκλα. Έτρεχα, όμως, με υπερβολική ταχύτητα εκείνο το βράδυ, νύσταξα, με αποτέλεσμα να με πάρει ο ύπνος πάνω στο τιμόνι και το αμάξι να χτυπήσει σε έναν κορμό δέντρου που ήταν πεσμένος στη μέση του δρόμου. Πήγαινα μπρος πίσω στις νησίδες και φώναζα «μάνα μου, μάνα μου». Όχι «Παναγία μου», αλλά «μάνα μου», γιατί με περίμενε στο σπίτι. Τελικά ήρθε ασθενοφόρο και μεταφέρθηκα στο νοσοκομείο με δύο κατάγματα στην πλάτη