iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Παρασκευή - 29 Μαρτίου 2024

Δόξη και τιμή
παντρεύτηκε η
Μαρία Μενούνος


Τον εκλεκτό της καρδιάς της Κέβιν Αντεργκάρο, παντρεύτηκε στο χωριό του πατέρα της, Άκοβο Αρκαδίας, η ελληνοαμερικανίδα τηλεπαρουσιάστρια Μαρία Μενούνος.

Τα πάντα από νωρίς το πρωί ήταν στην εντέλεια για τον θρησκευτικό γάμο, με ολόκληρο το χωριό να ζει στο ρυθμό του.

 Η νύφη φορώντας το νυφικό που σχεδίασε για εκείνη η Σήλια Κριθαριώτη μπήκε σε μια άμαξα που την οδήγησε στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου από το πατρικό της σπίτι, στήνοντας τον γαμπρό μιάμιση ώρα! 


Το μενού είχε επιμεληθεί ο σεφ Δημήτρης Σκαρμούτσος και περιλαμβάνει παραδοσιακά ελληνικά πιάτα, κρύα και ζεστά εδέσματα, ενώ στο χώρο που γίνεται το γαμήλιο γλέντι έχει στηθεί και τραπέζι με προϊόντα της Αρκαδίας. 
Στους λογαριασμούς της στα social media η Μαρία πριν το γάμο της ανέβασε στιγμιότυπα από την προετοιμασία, ενώ οι γονείς της τρισευτυχισμένοι, χόρευαν στην πλατεία του χωριού περιμένοντας να συνοδεύσουν την κόρη τους στην εκκλησία. 


Το μήνυμα της Μαρίας Μενούνος λίγο πριν το γάμο της στο instagram 


«Πάντα ήθελα να επιστρέψω στην Ελλάδα και να κάνω τον γάμο μας εδώ. Η Ελλάδα σημαίνει τόσα πολλά για εμάς. Το ίδιο και το χωριό μας. Είναι οι ρίζες μας. Είμαι παραπάνω από ευγνώμων για όλους μας τους φίλους. Νιώθω ότι είμαι η πιο τυχερή γυναίκα του κόσμου. Έχω τον καλύτερο σύζυγο, την καλύτερη οικογένεια. Τίποτα δεν είναι τέλειο και τίποτα χωρίς προβλήματα. Αλλά είμαι τόσο ευλογημένη και ευτυχισμένη σήμερα που θα κάνουμε αυτόν τον εκπληκτικό γάμο σε αυτό το πανέμορφο χωριό. Είναι τόσο ήσυχα και όμορφα εδώ», είπε φανερά συγκινημένη.