iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Παρασκευή - 29 Μαρτίου 2024

Στα Ιωάννινα για
ταινία ο Ντένζελ
Ουάσιγκτον (εικόνα)


''Άρωμα'' Χόλιγουντ στα Ιωάννινα.

Το Τσεπέλοβο φιλοξενεί το πολυπληθές συνεργείο το οποίο γυρίζει την χολιγουντιανή ταινία «Born to be murdered» με πρωταγωνιστή τον Aμερικανό ηθοποιό Τζον Ντέιβιντ Ουάσιγκτον, γιο του αστέρα του Χόλιγουντ Ντένζελ Ουάσιγκτον που βρέθηκαν στην περιοχή. 
Όπως έγραψε ο οφθαλμίατρος Γιώργος Φερεντίνος, στον οποίο ανήκει και η φωτογραφία του θέματος τα γυρίσματα γίνονται  στο Τσεπέλοβο στο Σκαμνέλι και σε άλλα σημεία του Ζαγορίου και είναι προς το τέλος τους, καθώς έχουν προηγηθεί γυρίσματα και σε άλλες περιοχές της χώρας όπως η Αθήνα και το Μέτσοβο.

 

Τα μέλη της παραγωγής κατέκλυσαν το χωριό γέμισαν τα ξενοδοχεία του και με βάση τον αύλειο χώρο του γυμνασίου καθημερινά εντυπωσίασαν τους κατοίκους με πρωτόγνωρες για  εμάς σκηνές γυρισμάτων της ταινίας.

Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων ο Ντένζελ Ουάσιγκτον έμεινε για δύο ημέρες στο Τσεπέλοβο, ερχόμενος κατευθείαν με ιδιωτική πτήση από την Αμερική στα Γιάννενα.

Απλός και προσηνής ο διάσημος Οσκαρικός ηθοποιός, καθώς και η γυναίκα του, κατέλυσαν σε ξενώνα του χωριού και παρακολούθησαν τα γυρίσματα  στα οποία ο γιος τους πρωταγωνιστούσε.

Ο Ντένζελ Ουάσιγκτον με χαμόγελο ανταπέδιδε τους χαιρετισμούς από τους ντόπιους και τους ξένους επισκέπτες, και δεν αρνήθηκε να φωτογραφηθεί μαζί τους.

Πηγή: epiruspost.gr