Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Βασίλης Τερλέγκας:
''Ο Θεός μου...
άλλαξε λάστιχο''! (βίντεο)


Πολλά ανεξήγητα πράγματα αποκάλυψε πως του έχουν συμβεί στη ζωή του, ο Βασίλης Τερλέγκας. Και κάποια από αυτά με θεϊκή παρέμβαση.

Ανά διαστήματα, πολλοί άνθρωποι αποκαλύπτουν τις εξωπραγματικές εμπειρίες που βίωσαν στην ζωή τους και οι οποίες δεν μπορούν να ερμηνευτούν με την απλή λογική. Μια τέτοια εμπειρία λέει πως είχε και ο Βασίλης Τερλέγκας.

Ο λαϊκός τραγουδιστής εμφανίστηκε στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» και μεταξύ άλλων, ανέφερε ένα περιστατικό που έπαθε λάστιχο. Ο ίδιος όμως δεν ήξερε να το αλλάξει και τότε ξαφνικά, εμφανίστηκε από το πουθενά ένας άνθρωπος για να τον βοηθήσει.
Όπως αποκάλυψε συγκεκριμένα: «Είναι διάφορα πράγματα ανεξήγητα που μου έχουν συμβεί. Όπως για παράδειγμα όταν παθαίνω λάστιχο στο δρόμο και έρχεται ένας και με βοηθάει και μου λέει ‘έλα να αλλάξουμε το λάστιχο’ γιατί εγώ δεν το έχω. Αν μείνω με το αμάξι, το άφησα εκεί και έφυγα. Αλλάζουμε το λάστιχο και εξαφανίζεται. Ποιος είναι αυτός;».

Ρωτώντας τον η δημοσιογράφος αν εξαφανίστηκε, ο Βασίλης Τερλέγκας απαντά: «Ναι, με σταμάτησε και παρουσιάζεται μετά και μου λέει: "αν δεν σου έσπαγα το λάστιχο, θα έπεφτες μέσα στο ρέμα. Γεια σου". Τέλος».