Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Το μεγαλύτερο ταλέντο
που γνώρισε ποτέ
η Ελλάδα! (βίντεο)


Είναι μόλις 13 ετών. Ονομάζεται Ανδρονίκη Αλαλεοπούλου. Εμφανίστηκε στο τηλεοπτικό σόου του Σκάι "Ελλάδα έχεις ταλέντο" και καθήλωσε κριτές, κοινό και τηλεθεατές σε όλη τη χώρα.

Τέτοια φωνή από ένα παιδί, δεν έχει ξανακούσει κανείς. Με ανθρωπιά, συναίσθημα, βάθος, αγάπη και καθαρότητα. Όταν τελείωσε την απαράμιλλη ερμηνεία της η Ανδρονίκη στο κοινό έγινε πανζουρλισμός! Η 13χρονη είπε πως δεν έχει κάνει ούτε ένα μάθημα φωνητικής. ενώ σπουδάζει στο μουσικό σχολείο Παλλήνης. Φυσικά και πέρασε στην επόμενη φάση του σόου και πάει "πύραυλος" όχι απλώς για τον τελικό αλλά για να κερδίσει.Σεμνή και με ήθος που έβγαλε στη σκηνή η Ανδρονίκη έχει όλο το καλλιτεχνικό μέλλον μπροστά της και σίγουρα κάνει υπερήφανους τους γονείς του. Ένας χαρακτηρισμός για τη φωνή της θα ήταν λυρικά λαική. Ανυπομονούμε να την ξαναδούμε...

Παλιότερα πριν δύο χρόνια η τότε  εντεκάχρονη Ανδρονίκη Αλαλεοπούλου είχε κερδίσει το πρώτο βραβείο στο διαγωνισμό Χ.Ο.Ν. 2016. Πάντα συνοδευόμενη από τον καθηγητή της και σολίστ πιάνου Φώτη Κερασίδη.