iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Σάββατο - 20 Απριλίου 2024

Κλειστή για τον
Λάκη Λαζόπουλο
η πόρτα του Open


Η επιστροφή του Αλ Τσαντίρι Νιουζ μετά από τρία χρόνια εκτός τηλεόρασης, δεν στέφθηκε με την αναμενόμενη επιτυχία.

Όχι μόνο την επιτυχία που είχε στις μέρες  του στον Alpha, αλλά έστω αυτό που θα οριζόταν ως επαρκής επιτυχία σε ένα κανάλι σαν το Open. Ο Λάκης Λαζόπουλος το γνωρίζει καλά αυτό και ίσως να είναι ο λόγος που θέλει να πάρει ξανά την απόσταση του.

 

Έχοντας στιγματιστεί για την πολιτική του στάση μέσα από το Αλ Τσαντίρι και τηρουμένων των πολιτικών εξελίξεων που οδηγούν σε εκλογές, μοιάζει λογικό να θέλει να πάρει ξανά μια απόσταση για να αφουγκραστεί και το τι ζητάει το κοινό από εκείνον. Γι΄αυτό το Αλ Τσαντίρι ολοκληρώνει για δεύτερη φορά την πορεία του και παίρνει ένα διάλειμμα. Διάλειμμα άγνωστης διάρκειας...

Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή του Star ''η Φωλιά των ΚουΚου'', το Open και ο Λάκης Λαζόπουλος συμφώνησαν να τα ξαναπούν από τον επόμενο Ιανουάριο για ενδεχόμενη νέα συνεργασία. Αυτό γίνεται πρωτίστως γιατί ο Λάκης θα βρίσκεται θεατρικά σε μια απαιτητική παράσταση το φθινόπωρο. Σίγουρα όμως δεν είναι ο μοναδικός λόγος που το Αλ Τσαντίρι και ο ίδιος θα απέχουν για αρχή.

Στην εκπομπή άφησαν να εννοηθεί ότι υπάρχει ενδεχόμενο ο Λαζόπουλος να επανέλθει από άλλη τηλεοπτική στέγη τον επόμενο Ιανουάριο. Μια στέγη με την οποία έχει συνεργαστεί στο παρελθόν. Τόνισαν δε ότι δεν υπάρχει κάτι που να δεσμεύει εκείνον ή το Open για να ξανακάνουν κουβέντα συνεργασίας του χρόνου.