iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Πέμπτη - 25 Απριλίου 2024

Σάλος με το
νανογιλέκο του
Άδωνη (βίντεο)


Με μακροσκελή του ανάρτηση στο Facebook o αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας απαντά στην κριτική που δέχεται τις τελευταίες ημέρες για τη διαφήμιση νανογιλέκων μέσω της τηλεοπτικής του εκπομπής.

Μεταξύ άλλων ο Αδωνις Γεωργιάδης μιλά για συντονισμένη επίθεση σε βάρος του με αφορμή τις τρεις τηλεοπτικές εκπομπές που έκανε για τα γιλέκα συγκεκριμένης εταιρίας. «Δυστυχώς», λέει, «ενεπλάκησαν, πιστεύω καλοπροαίρετα και άνθρωποι που εκτιμώ. Με κάποιους επικοινώνησα και δόθηκαν οι αμοιβαίες εξηγήσεις με κάποιους άλλους δεν κατέστη δυνατόν».

«Δεν κορόιδεψα κανέναν και δεν είπα κάτι περισσότερο από αυτό που θα διάβαζε κάποιος πιθανός πελάτης της, στα φυλλάδια της εταιρίας σε ένα φαρμακείο για να το αγοράσει… Εγώ δεν είμαι ειδικός, είπα ότι το μόνον που μπορώ να πω είναι ότι εγώ το χρησιμοποιώ και μου αρέσει. Αυτό το είπα πάνω από 10 φορές. Ακριβώς διότι δεν έχω την επιστημονική εξειδίκευση για να κρίνω, αυτά ας τα κρίνουν οι αρμόδιοι», έσπευσε να δικαιολογηθεί ο κ. Γεωργιάδης δηλώνοντας παράλληλα σοκαρισμένος από το περιεχόμενο της ανάρτησης του κ. Αλικάκου:

«Η ανάρτηση του κ. Αλικάκου με σόκαρε. Δηλαδή τώρα τα Hoaxes φαντάζομαι θα ασχοληθούν με όλα τα διαφημιζόμενα στην τηλεόραση προϊόντα» (κρέμες αδυνατίσματος,  χάπια, καφέδες, όργανα γυμναστικής και άλλα ορθοπαιδικά προϊόντα), αναρωτήθηκε.

Στην ίδια ανάρτησή του ο κ. Γεωργιάδης υπεραμύνθηκε εξάλλου της ενασχόλησής του με τις τηλε-πωλήσεις. «Ναι λοιπόν, σταυρώστε με», ήταν η χαρακτηριστική αναφορά του, τονίζοντας πως δεν το θεωρεί ντροπή:

«Ναι λοιπόν. Σταυρώστε με ελεύθερα διότι ασχολούμαι με το εμπόριο και τις πωλήσεις και αυτό μάλλον απαγορεύεται ή δεν θεωρείται αρκετά σοβαροφανές για την πολιτική, αλλά φίλοι μου εγώ δεν έκρυψα ποιος είμαι, υπερασπίζομαι την ελεύθερη οικονομία και δεν θεωρώ τις πωλήσεις ντροπιαστική δουλειά. Και ναι θα μάχομαι να επιβιώνω μόνος μου με τις δυνάμεις μου και να μην έχω ανάγκη κανέναν και έτσι ως πολιτικός να σας είμαι χρησιμότερος διότι δεν θα με κρατάει κανένας από πουθενά».