Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τι ''φρενάρει'' το
''Ράδιο Αρβύλα''
του Αντώνη Κανάκη


Μπαίνουμε στο τρίτο δεκαήμερο του Νοεμβρίου και δεν υπάρχει καμία υποψία στο τηλεοπτικό τοπίο για τους «Ράδιο Αρβύλα».

Η περσινή απόφαση του Αντώνη Κανάκη να αλλάξει τηλεοπτική στέγη, έπειτα από 21 χρόνια στον ΑΝΤ1, έσκασε σαν «βόμβα» στο τηλεοπτικό ρεπορτάζ. Ο Θεσσαλονικιός παρουσιαστής ήρθε σε επικοινωνία με τον ΣΚΑΪ και τα δημοφιλή προγράμματα των οποίων αποτελεί παραγωγός και παρουσιαστής μετακόμισαν στη συχνότητα του Φαλήρου.

Για την ακρίβεια,η σατιρική εκπομπή «Ράδιο Αρβίλα», αλλά και το πιο πρόσφατο αφιερωματικό εγχείρημα «Βινύλιο» ξεκίνησαν τον περασμένο Φλεβάρη να προβάλλονται από τον ΣΚΑΪ, αποδεικνύοντας στους πίνακες τηλεθέασης, πως η παρέα της Θεσσαλονίκης έχει κοινό που την ακολουθεί παντού.
Ο ΣΚΑΪ στην επίσημη παρουσίαση του προγράμματός του, το οποίο φέτος μοιάζει πιο ολοκληρωμένο από κάθε άλλη χρονιά, με περισσότερη μυθοπλασία, πιο πολλές εκπομπές και έμφαση ως συνήθως στην ενημέρωση, συμπεριέλαβε στα πρόμο βίντεο και τρέιλερ από το «Ράδιο Αρβύλα» και το «Βινύλιο». Ωστόσο, ούτε τότε, στις αρχές Σεπτέμβρη, υπήρχε συγκεκριμένη ημερομηνία για την πρεμιέρα.
Σε επικοινωνία του iefimerida.gr με υπεύθυνους του σταθμού, μάθαμε πως δεν θα πρέπει να αναμένουμε νέο «Ράδιο Αρβύλα» στις ημέρες του Νοέμβρη που απομένουν, ούτε όμως και στις αρχές του Δεκέμβρη. Ενδεχομένως να δούμε κάποιες εκπομπές, σαν αφιέρωμα στη χρονιά που φεύγει προς τα τέλη του Δεκέμβρη και πριν τα Χριστούγεννα. Σε διαφορετική περίπτωση, η πρεμιέρα της εκπομπής «Ράδιο Αρβύλα» θα γίνει με το νέο έτος.

Από το Φάληρο, σημειώνουν πως οι σχέσεις του καναλιού με τον Αντώνη Κανάκη και την ομάδα του είναι άριστες και δεν υπάρχει κάποιο παρασκήνιο πίσω από την καθυστέρηση της πρεμιέρας.

Άλλωστε, τα τελευταία χρόνια, η εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα» συνήθιζε να μην κάνει πρεμιέρα νωρίς τον Σεπτέμβρη όπως οι περισσότερες εκπομπές, ενώ συχνά ο Αντώνης Κανάκης και οι συνεργάτες του, επέλεγαν να βγαίνουν ανά δεκαπέντε ημέρες ή και πιο αραιά.

Το «Ράδιο Αρβύλα» και ο προγραμματισμός του ΣΚΑΪ
Στον ΣΚΑΪ τονίζουν πως δεν υπάρχει κάποιο κώλυμα ως προς την πρεμιέρα, καθώς την ώρα προβολής του Ράδιο Αρβύλα το κανάλι προβάλει συνήθως ξένες ταινίες και ως εκ τούτου, όποτε και να γίνει αυτή, δεν θα προκαλέσει «καραμπόλες» στον προγραμματισμό.

Το επικρατέστερο σενάριο λοιπόν, είναι ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του να επιστρέψουν από τη νέα χρονιά, με το «Ράδιο Αρβύλα» το βράδυ της Δευτέρας, αλλά και το «Βινύλιο» στη late night της Τρίτης. Άλλωστε, μόλις την περασμένη εβδομάδα έγινε γνωστό πως ο Αντώνης Κανάκης υποδέχτηκε το δεύτερο παιδί του, ένα αγοράκι. Είναι πολύ πιθανό το ευτυχές αυτό γεγονός, τρία χρόνια από την γέννηση της κόρης του, να καθυστερεί λίγο και αυτό την τηλεοπτική του επιστροφή.