iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Πέμπτη - 18 Απριλίου 2024

Δάκρυσε στο
the voice η Ελεονώρα
Ζουγανέλη (βίντεο)


Σε δύσκολη θέση βρέθηκε στο χθεσινό επεισόδιο του The Voice, η Ελεονώρα Ζουγανέλη.

Η γνωστή τραγουδίστρια, η οποία «έκλεψε» παίκτρια του Σάκη Ρουβά, συγκινήθηκε και δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της όταν ήρθε η στιγμή να επιλέξει έναν από τους δύο διαγωνιζόμενους της ομάδας της.

Οι δύο παίκτες, ο Κωνσταντίνος Τσιμούρης και ο Μανώλης Μπρίμπος, δοκιμάστηκαν στο τραγούδι του Διονύση Σαββόπουλου, «Δημοσθένους λέξις» και εξέπληξαν τόσο τους κριτές, όσο και το κοινό με τις ερμηνείες τους.

«Είναι η χειρότερη μου… Το ήξερα, το διαπίστωσα στην πρώτη πρόβα ότι με τα δύο αυτά παιδιά θα έχω ίσως το μεγαλύτερο πρόβλημα από όλα τα άλλα», ανέφερε αρχικά η καλλιτέχνιδα που κόμπιαζε λόγω της συγκίνησής της.

«Με συγκινεί η καλοσύνη και ο Μανώλης την έχει. Θεωρώ ότι είναι σπάνια και εύχομαι, αν συνεχίσεις να είσαι σε αυτό τον χώρο, να την αναζητάς συχνά και να την βρίσκεις ακόμα συχνότερα… Όσο για σένα Κωνσταντίνε μου, η αλήθεια πως με έχεις εντυπωσιάσει. Ήξερα ότι έχεις δυνατότητες όμως δεν ήξερα ότι είσαι τόσο καλό παιδί. Είχα λάθος εικόνα για σένα. Είσαι πολύ καλό παιδί και πολύ καλός τραγουδιστής και λυπάμαι που κάποιος από εσάς… Έχω δεθεί μαζί σας και σας εκτιμώ», ανέφερε βουρκωμένη η τραγουδίστρια.
«Δεν κλαίω γιατί στεναχωριέμαι που θα φύγει κάποιος αλλά με έχει συγκινήσει η όλη στάση τους», εξήγησε η Ελεονώρα Ζουγανέλη, η οποία τελικά επέλεξε τον Μανώλη Μπρίμπο.