iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Τρίτη - 16 Απριλίου 2024

Στα άκρα η κόντρα
του Αντώνη Κανάκη
με τον Σκάι


Με μια πρωτοφανή κίνηση που στο παρελθόν έχει συμβεί ελάχιστες φορές και για πολύ σημαντικά γεγονότα όπως η ρουκέτα της «17 Νοέμβρη» που έπληξε το Mega τον Μάρτιο του 1995 ή το βραχυκύκλωμα στον ΑΝΤ1 τον Ιανουάριο του 2013 ο ΣΚΑΪ έβγαλε ανακοίνωση - απάντηση στον Αντώνη Κανάκη λίγο πριν τις 1 το πρωί.

Σε αυτή το κανάλι απαντά σε πολύ υψηλούς τόνους στον παρουσιαστή παραθέτοντας δηλώσεις του σε εισαγωγικά. Πρόκειται στην ουσία και για απάντηση και στα όσα υποστήριξε νωρίτερα ο Αντώνης Κανάκης στην δική του ανακοίνωση για «πλούσια γραπτή αλληλογραφία που θα παρουσιαστεί στη δικαιοσύνη».

1. «Παρακολουθώ στενά την πορεία των τηλεοπτικών πραγμάτων και προσπαθώ να βρω μία λύση προκειμένου να βγούμε στον αέρα με κάπως φυσιολογικές συνθήκες.Φοβάμαι ότι αυτή τη στιγμή, έτσι όπως έχει εξελιχθεί ο χάρτης, αυτό δεν γίνεται.»

2. «Κουράστηκα και νιώθω ότι δεν θα αντέξω και τρίτη σεζόν στην οποία το prime time του καναλιού μου αντιμετωπίζει τόσο σοβαρά προβλήματα.»

Σε νέα μακροσκελέστατη ανάρτηση προχώρησε το πρωί της Τετάρτης ο Αντώνης Κανάκης και η ομάδα του Ράδιο Αρβύλα μετά την απάντηση του ΣΚΑΪ σε ανάρτηση της ομάδας Κανάκη το απόγευμα της Τρίτης στην οποία υποστήριζαν ότι «δεν είχαμε παράλογες απαιτήσεις».

Στην τελευταία ανάρτηση η ομάδα του Ράδιο Αρβύλα παρουσιάζει τα e-mail που αντάλλαξε ο Αντώνης Κανάκης με υψηλόβαθμα στελέχη του ΣΚΑΪ «σε ένα μακροσκελές κείμενο, γεμάτο όμως αποκαλύψεις».

Υπενθυμίζει, επίσης, ότι ο Αντώνης Κανάκης « βάσει σύμβασης είναι σύμβουλος προγράμματος του Σκάι και είναι στις υποχρεώσεις του, τις οποίες και τήρησε, να στέλνει mail με ειδικότερες και γενικότερες αναλύσεις προγράμματος, συνθηκών ανταγωνισμού, προτάσεις».