iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Σάββατο - 20 Απριλίου 2024

Θυμηδία προκαλεί η
τηλεοπτική γκάφα της
Μαρίας Αναστασοπούλου


Στη δημοσιογραφική ιστορία θα μείνει η μεγάλη γκάφα από την δημοσιογράφο Μαρία Αναστασοπούλου.

Η Μαρία Αναστασοπούλου παρουσιάζοντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ το βίντεο με τον διεθνούς φήμης τενόρο Αντρέα Μποτσέλι να ψάλλει Αναστάσιμους Ύμνους στο άδειο Ντουόμο στο Μιλάνο. Ενα βίντεο που έκανε το γύρο του κόσμου, προκαλώντας ρίγη συγκίνησης.

Ωστόσο, με το σχόλιό της η Μαρία Αναστασοπούλου υπέπεσε σε μια μεγάλη γκάφα. «Βλέπεις και τον ίδιο και από τη στάση σώματος και από το βλέμμα του… Βλέπεις κοιτάζει χαμηλά, νιώθει το βάρος της ευθύνης γι’ αυτό που κάνει εκείνη τη στιγμή…», είπε η Μαρία Αναστασοπούλου για τον Αντρέα Μποτσέλι, ο οποίος είναι τυφλός.

Η γκάφα της Μαρίας Αναστασοπούλου δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη και δεν πέρασε και ασχολίαστη. Ενα από αυτά και της Ελενας Ακρίτα. «Στον ΣΚΑΪ ειπώθηκε ότι ο Αντρέα Μποτσέλι στην συναυλία από το Ντουόμο ‘κοιτούσε χαμηλά’. διότι ‘ένιωθε’ λέει ‘το βάρος της ευθύνης του’. Ο Μποτσέλι, κυρία Αναστασοπούλου ‘κοιτούσε χαμηλά’ επειδή είναι τυφλός. Και στο Ηρώδειο ‘χαμηλά κοιτούσε’ κι όχι γιατί έχει σπασμένα μάρμαρα. Λεπτομέρεια θα μου πεις», έγραψε η Ελενα Ακρίτα.