Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ούρσουλα Κορμπερό
Η ζωή της Τόκιο
του Casa de papel


Η Τόκιο του La Casa de Papel ή κατά κόσμον Ούρσουλα Κορμπερό φαίνεται πως είναι εξίσου εκρηκτική στην πραγματική της ζωή όπως και στην τηλεοπτική.

Και μπορεί οι περισσότεροι τηλεθεατές να έχουν ήδη δει τον 4ο κύκλο του La Casa de Papel στο Netflix αφού μένουμε σπίτι, όμως δεν είναι λίγοι εκείνοι που αναρωτιούνται για την άγνωστη προσωπική ζωή της Ούρσουλα Κορμπερό και αν είναι παντρεμένη. Μια ματιά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αποδεικνύει ότι είναι πολύ ερωτευμένη!
Η Ισπανίδα ηθοποιός γεννήθηκε στη Βαρκελώνη και μεγάλωσε στο χωριό Sant Pere de Vilamajor. Από νεαρή ηλικία, η Corberó ήξερε ότι θέλει να γίνει ηθοποιός και πήρε μέρος σε αρκετές διαφημίσεις. Εκτός από το La Casa de Papel έχει πρωταγωνιστήσει και σε άλλες τηλεοπτικές σειρές, ενώ σύμφωνα με το IMDb, θα πρωταγωνιστήσει σε ένα έργο που ονομάζεται Snake Eyes.
Στο παρελθόν και πάντως πριν το La Casa de Papel εργάστηκε και ως μοντέλο και μάλιστα έχει συμμετάσχει σε καμπάνια του οίκου Bulgari.
Η τηλεoπτική Τόκιο λοιπόν του La Casa de Papel δεν είναι παντρεμένη, αλλά βρίσκεται σε σχέση με τον Αργεντινό ηθοποιό Τσίνο Νταρέν, με τον οποίο γνωρίστηκε στα γυρίσματα της σειράς La embajada (The Embassy) το 2016.
Το ζευγάρι μίλησε με τα καλύτερα λόγια ο ένας για τον άλλον στην ισπανική Madame Figaro. Ειδικότερα ο Νταρέν, με τον οποίο η Κορμπερό είχε έρθει και στην Αθήνα πριν μερικά χρόνια, μίλησε για την «ενέργεια» της Τόκιο όταν έρχεται αντιμέτωπη με δύσκολες καταστάσεις. «Είναι μια από τις πιο εκθαμβωτικές πτυχές της προσωπικότητάς της. Έχει επίσης μια ευελιξία ως ηθοποιός και απίστευτο επαγγελματισμό. Είναι υπέροχη γυναίκα», εξομολογήθηκε χαρακτηριστικά ο Τσίνο Νταρέν.

Αλλά και η Ούρσουλα Κορμπερό από την πλευρά της είπε: «Έχει μια καταπληκτική ενέργεια και είναι πολύ αστείος, ευγενικός, πάντα με καλή διάθεση να σε διασκεδάζει με τα αστεία και τα σχόλιά του».