iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Πέμπτη - 25 Απριλίου 2024

Η Βασιλική Πολύζου
κάθε Κυριακή πρωί
στο Ραδιόφωνο Κανάλι 1


Και ξαφνικά ο ραδιοφωνικός αέρας έγινε πιο φρέσκος, πιο χρωματιστός, πιο ευχάριστος. Στα "μανιασμένα" ερτζιανά κύματα, άρχισε να επιπλέει μια όμορφη βαρκούλα με γερά κουπιά και αξιόπιστη πυξίδα. 

Σε ένα ραδιοφωνικό ζάπινγκ Κυριακή πρωί ακούσαμε στο ιστορικό Κανάλι 1 του Πειραιά στους 90,4 μια δροσερή φωνή. Μια φωνή που έχει τα πάντα μπροστά στο μικρόφωνο. Δημοσιογραφική άποψη, αισιοδοξία, χιούμορ και αυθορμητισμό που σε εκπλήσσει.

Η Βασιλική Πολύζου κάθε Κυριακή πρωί στις 9 και για μία ώρα παρουσιάζει την εκπομπή "Flashbuck" με την ειδησεογραφία της εβδομάδας, σχόλια, συνεντεύξεις και επιλεγμένα τραγούδια ειδικά γιά το Κυριακάτικο πρωινό.

"Μαέστρος" της εκπομπής ο πολύπειρος δημοσιογράφος Νίκος Μπαρδούνιας, ο οποίος συντονίζει τη συζήτηση και "ενώνει" την ορμή της Βασιλικής Πολύζου με τη δική του σφαιρική ματιά.

Η ηλεκτρονική εφημερίδα iselida.gr πάντα κοντά σε κάθε προσπάθεια που πηγαίνει μπροστά την κοινωνία, στηρίζει την εργασία νέων ανθρώπων και ιδιαίτερα αξιόλογων όπως η Βασιλική Πολύζου. Μια νέα δημοσιογράφος με ταλέντο και άποψη, που το μέλλον είναι δικό της.