iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Παρασκευή - 29 Μαρτίου 2024

Υπέγραψε στον
Σκάι η ''Μενεγάκη''
της Κρήτης


Την πολιόρκησαν πολλοί. Την κατέκτησε τελικά ο ΣΚΑΪ με την δεύτερη προσπάθεια. Το πολυσυζητημένο πρόσωπο των ημερών, η Ιωάννα Μαλέσκου, βρίσκεται πλέον στο Φάληρο και δουλεύει ήδη πυρετωδώς.

Διορθώνει την εικόνα της, συσκέπτεται με τα στελέχη και παρακολουθεί με ενδιαφέρον τα δοκιμαστικά με συνεργάτες, οι οποίοι θα την πλαισιώσουν.

Η εκρηκτική παρουσιάστρια θα αναλάβει μία δίωρη εκπομπή, η οποία ή θα βρεθεί στην πρωινή ζώνη ή στη ζώνη 12-2. Είναι ενθουσιασμένη και αποφεύγει να εμφανιστεί ή να κάνει δηλώσεις σε κάμερες. Από δω και στο εξής πρέπει να είναι προσεκτική. Το στοίχημα με την παρουσία της στο κανάλι του Φαλήρου είναι μεγάλο και τα λάθη δεν επιτρέπονται. Αλλωστε και η ίδια, στην αποκλειστική συνέντευξη που έδωσε στο «Πρώτο ΘΕΜΑ» πριν από μερικές εβδομάδες, έδειχνε πειθαρχημένη, αλλά κυρίως αποφασισμένη να κατακτήσει την κορυφή.

«Όταν ήμουν μικρή και με ρωτούσαν "τι θα γίνεις όταν μεγαλώσεις;", εγώ έλεγα δικηγόρος. Είναι ο μπαμπάς μου δικηγόρος και μεγάλωσα σε ένα σπίτι γεμάτο δικογραφίες, αλλά υπάρχει και κάτι ακόμη: τον θαύμαζα. Με γοήτευε και η διαδικασία της επιχειρηματολογίας, προκειμένου να διεκδικώ αυτά που ήθελα». Η Ιωάννα Μαλέσκου δεν έγινε δικηγόρος. Αλλά ούτε και δασκάλα που σπούδασε, δοκίμασε, αλλά εγκατέλειψε. Αποφάσισε να ασχοληθεί με την τηλεόραση, η οποία την κατέκτησε αργά, αλλά πολύ έντονα. Ισως τελικά, όσο και να περιπλανηθείς στη ζωή, αυτό που πραγματικά θέλεις να κάνεις, θα έρθει ακόμη και με μικρή καθυστέρηση.