iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Πέμπτη - 28 Μαρτίου 2024

Έδιωξαν από
το Open τον
Μένιο Φουρθιώτη


Παρελθόν από το κανάλι Open αποτελεί ο Μένιος Φουρθιώτης, που παρουσίαζε την εκπομπή «Αποκαλυπτικά».

Ο παρουσιαστής έχασε τη δίκη για τα ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του καναλιού και, σύμφωνα με κύκλους του Open, λύνεται άμεσα η συνεργασία τους.

Όπως ανακοίνωσε ο σταθμός: «Δυνάμει της σχετικής δικαστικής απόφασης η συνεργασία του OPEN με τον κ. Μένανδρο Φουρθιώτη διακόπτεται οριστικά και ως εκ τούτου από εδώ και πέρα παύει τελεσίδικα η μετάδοση των εκπομπών του».

 

Να σημειωθεί ότι η δικαστική διαμάχη του παρουσιαστή και του καναλιού κρατά εδώ και αρκετό καιρό. Ο πρώτος είχε προσφύγει στα δικαστήρια, καθώς τα νέα στελέχη του καναλιού επιθυμούσαν τη διακοπή της συνεργασίας τους και το «σπάσιμο» συνεπώς του συμβολαίου του. Σήμερα, δόθηκε η οριστική απάντηση για όλα τα παραπάνω, με τον Μένιο Φουρθιώτη να αποτελεί παρελθόν για το Open. 

Ο ίδιος ο παρουσιαστής δεν έχει σχολιάσει την εξέλιξη αυτή, όμως σύμφωνα με πληροφορίες ήδη σκέπτεται να μετακομίσει στο Νέο Κανάλι, πίσω από το οποίο βρίσκεται ο Φίλιππος Βρυώνης. Η σχέση των δύο αντρών έχει περάσει από 40 κύμματα, αφού την εποχή που ο Βρυώνης ήταν ιδιοκτήτης του Epsilon, ο Μένιος είχε αναλάβει χρέη εμπορικού διευθυντή και παρουσιαστή με τον επιχειρηματία να τον εμπιστεύεται με κλειστά μάτια. 

Η μετέπειτα απόφαση, όμως, του Μένιου να παραμείνει στο Open διατάραξε τη μεταξύ τους επαφή, ενώ το τελευταίο διάστημα οι δυο τους έχουν συμφιλιωθεί με τον παρουσιαστή να έχει αγοράσει και το ραδιοφωνικό σταθμό Party FM από τον Βρυώνη.