Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κώστας Μπακογιάννης:
Η Σία είναι
αγαπησιάρα (βίντεο)


Εξομολογητικός για τη σχέση του με τη Σία Κοσιώνη εμφανίστηκε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης.

Όπως τόνισε η Σία προβληματίζεται για την υποψηφιότητά του καθώς λέει ότι «είναι δύσκολο ο πατέρας του παιδιού μου να κατεβαίνει για δήμαρχος» και συμπλήρωσε ότι εκείνη είναι ο πιο αυστηρός κριτής του. Σημείωσε ότι γνωρίστηκαν το 2010 όταν του πήρε συνέντευξη αλλά τότε δεν είχαν κάτι, ενώ τώρα δεν ξέρει αν θα πήγαινε να του πάρει συνέντευξη.

 

Υπογράμμισε ότι ήταν σύμπτωση το γεγονός ότι είναι μαζί ενώ πρόσθεσε ότι «η γνωριμία μας είναι σαν να έπεσα από την Ακρόπολη και να βρήκα πορτοφόλι». «Φοράω τη βέρα σαν βραχιόλι γιατί με ενοχλεί στο δάχτυλο» είπε ακόμη δείχνοντας το βραχιόλι στον καρπό του.

Όσον αφορά στο παιδί τους τόνισε: «Η Σία είναι εξαιρετική ως μητέρα. Είναι τρυφερή, εκδηλωτική και πολύ... αγαπησιάρα. Η Σία και ο Δημούλης κάνουν κάποιες συνωμοσίες. Τα πάνε εξαιρετικά οι δυο τους. Κάνουν σχεδόν παρέα παρόλο που ο γιος μας είναι τόσο μικρούλης» και πρόσθεσε: «Δεν θα κάνουμε άλλο παιδί. Τέλος. Να συμφωνήσουμε ότι έχω κάνει ότι μπορώ για το δημογραφικό της χώρας. Τέσσερα παιδιά είναι αρκετά».