iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Παρασκευή - 29 Μαρτίου 2024

''Κόβεται'' από
το Open ο
Λάκης Λαζόπουλος


Με τα νούμερα τηλεθέασης να βαίνουν συνεχώς μειούμενα, το OPEN κόβει το δεύτερο μέρος της εκπομπής του Λάκη Λαζόπουλου, το «Αλ Σιχτίρι».

Έντονη φημολογία επικρατεί το τελευταίο διάστημα γύρω από τις σχέσεις του Λάκη Λαζόπουλου με το OPEN, αλλά και το μέλλον των εκπομπών του στο κανάλι. Αυτό φυσικά συνδέεται άμεσα με το γεγονός πως ο δημιουργός δεν κατάφερε να πείσει το τηλεοπτικό κοινό. Η τηλεθέαση στο τελευταίο «Τσαντίρι» μετά βίας άγγιξε το 10%, ενώ στο δυναμικό κοινό περιορίστηκε σε μονοψήφια ποσοστά.

Με αυτά τα δεδομένα, ερωτηματικά γεννά η ανακοίνωση του OPEN, που αλλάζει το πρόγραμμα της Τρίτης. Σύμφωνα με την ενημέρωση από το κανάλι της Παιανίας, το «Αλ Σιχτίρι», το δεύτερο μέρος δηλαδή του προγράμματος του Λάκη Λαζόπουλου δεν θα προβληθεί το βράδυ της Τρίτης. Κι αυτό παρά το γεγονός πως ήταν η εκπομπή ήταν προγραμματισμένο να προβληθεί ζωντανά, σύμφωνα με προγενέστερη ενημέρωση του καναλιού.

Ο Λάκης Λαζόπουλος λοιπόν θα ολοκληρώσει στις 23:00 και όχι εκεί κατά τα μεσάνυχτα όπως συνήθως με το «Αλ Τσαντίρι». Το «Αλ Σιχτίρι» είναι το μέρος εκείνο της εκπομπής στο οποίο κάποιος προσκεκλημένος τραγουδά ζωντανά στην εκπομπή.

Μένει να δούμε, αν η απόφαση έχει να κάνει όντως με την πρόθεση των υπευθύνων να μειώσουν την ώρα ή και να βάλουν τέλος στο «Τσαντίρι» νωρίτερα από το προκαθορισμένο ή αν θα δώσουν ευκαιρία στον Λάκη Λαζόπουλο τις ερχόμενες εβδομάδες. Για την ιστορία, στη θέση της εκπομπής θα προβληθεί ένα επεισόδιο της σειράς Criminal Minds, που έχει αποδείξει πως κάνει ικανοποιητικά για το κανάλι νούμερα τηλεθέασης.