iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Σάββατο - 20 Απριλίου 2024

300 ώρες για το
νυφικό της συζύγου
του εγγονού της Κέλι


Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκε ο εγγονός της Γκρέις Κέλι, Λουί Ντουκρουέ, ο οποίος παντρεύτηκε, την αγαπημένη του από το κολέγιο Μαρί Σεβαλιέ στο Μονακό, ενώπιον της περήφανης μητέρας του πριγκίπισσας Στεφανί και των καλεσμένων τους.

Ο γιος της Στεφανί του Μονακό, παντρεύτηκε δυο φορές μέσα σε λίγα 24ωρα, καθώς την Παρασκευή πραγματοποιήθηκε ο πολιτικός γάμος του ζευγαριού, ενώ την επόμενη ημέρα έγινε ο θρησκευτικός. Στον πολιτικό, η νύφη φορούσε μια απλή ολόσωμη φόρμα στο χρώμα του ελεφαντόδοντου, ενώ είχε αφήσει κάτω τα μακριά μαλλιά της πιάνοντας μερικά με ένα όμορφο κλιπ.

Το ερωτευμένο ζευγάρι πάντρεψε ο δήμαρχος του Μονακό, Τζορτζ Μάρσαν, ενώ στη συνέχεια έγινε μια ανεπίσημη δεξίωση στον παλάτι του πρίγκιπα. Η σχεδιάστρια της Μαρί, Ρόζα Κλάρα, δημοσίευσε μια φωτογραφία του ευτυχισμένου ζευγαριού στο Instagram. Υπενθυμίζεται, ότι πριν από λίγο καιρό, η κόρη της πριγκίπισσας Καρολίνα και εγγονή της Γκρέις Κέλι, Σαρλότ Κασιράγκι, παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Ντιμίτρι Ράσαμ.


Η δεύτερη και πιο εντυπωσιακή τελετή του Λουί Ντουκρούε, πραγματοποιήθηκε στον καθεδρικό Ναό του Αγίου Νικολάου στο Μονακό, εκεί όπου οι παππούδες του γαμπρού, η Γκρέις Κέλι δηλαδή και ο πρίγκιπας Ρενιέ ΙΙ, παντρεύτηκαν το 1956.

Η εντυπωσιακή νύφη έφτασε με μια καμπριολέ Ρόλς Ρόις, η οποία ήταν διακοσμημένη με ροζ και άσπρα λουλούδια. Η Μαρί δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της την ώρα της άφιξής της στον ναό, ενώ τα μαλλιά της κάλυπτε ένα άσπρο πέπλο. Επίσης, σύμφωνα με τοπική εφημερίδα, η μητέρα του γαμπρού, Στεφανί του Μονακό, ήταν κι αυτή συγκινημένη.


Ο γάμος έγινε σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο. Σε φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν βλέπουμε το μακρύ νυφικό της Μαρί Σεβαλιέ, ενώ οι παράνυφες της φορούσαν φορέματα σε απόχρωση του ροζ.


Το ρομαντικό νυφικό είναι δημιουργία του Atelier Boisanger και της Pauline Ducruet, ενώ σύμφωνα με τους σχεδιαστές, χρειάστηκαν 300 ώρες για να δημιουργηθούν τα ντελικάτα κεντήματα.