Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Και έβδομο
διαζύγιο για
τον Λάρι Κινγκ!


Αίτηση διαζυγίου από την 7η σύζυγό του, Σον Σαουθγουίκ, κατέθεσε ο διάσημος παρουσιαστής Λάρι Κινγκ, μετά από σχεδόν 22 χρόνια γάμου.

Ο 85χρονος Λάρι Κίνγκ, που τον περασμένο Απρίλιο υπέστη καρδιακή προσβολή και η 59χρονη Σον είχαν παντρευτεί τον Σεπτέμβριο του 1997 και έχουν δύο γιους, τον 20χρονο Τσανς και τον 19χρονο Κάννον.
Σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα που έχει στην κατοχή του το «The Blast», ο Λάρι Κινγκ κατέθεσε την αίτηση διαζυγίου χθες Τρίτη σε δικαστήριο στο Λος Άντζελες, επικαλούμενος ασυμβίβαστες διαφορές ενώ η ημερομηνία χωρισμού αναγράφεται η 6η Ιουνίου 2019.

Ο γάμος του Λάρι Κινγκ είχε περάσει από 40 κύματα. Σύμφωνα με πηγές που μίλησαν στο περιοδικό People το 2016, ο διάσημος παρουσιαστής ήταν ιδιαίτερα ενοχλημένος από μια υποτιθέμενη χρόνια εξωσυζυγική σχέση της συζύγου του. «Είναι αλήθεια και ο Λάρι νιώθει ντροπιασμένος» είχε δηλώσει τότε η πηγή. «Δεν ξέρει τι να κάνει». Το ζευγάρι τότε αρνήθηκε τα δημοσιεύματα για την απιστία σε συνέντευξή που παραχώρησε στο «Home & Family».
Δεν είναι πάντως η πρώτη φορά που το ζευγάρι υποβάλλει αίτηση διαζυγίου. Το 2010, ο Λάρι Κινγκ υπέβαλε αίτηση διαζυγίου (μάλιστα τότε είχαν δώσει μάχη ποιος από τους δύο θα καταθέσει πρώτος τα χαρτιά με τον διάσημο παρουσιαστή τελικά να «κερδίζει») μετά από δημοσίευμα του «National Enquirer» πως η Σον είχε σχέση με έναν από τους προπονητές στο μπέιζμπολ του γιου της, Έκτορα Πενέιτ. Ο προπονητής παραδέχτηκε όντως την σχέση τους τότε, αλλά το ζευγάρι αποφάσισε τελικά να μείνει μαζί.

Να σημειωθεί πως ο οικοδεσπότης του CNN έχει παντρευτεί συνολικά 7 φορές (με 6 διαφορετικές γυναίκες) ενώ η Σον Σαουθγουίκ άλλη μία φορά.