iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Σάββατο - 20 Απριλίου 2024

Αυτή είναι η
ομορφότερη γυναίκα
του πλανήτη


Η πιο όμορφη γυναίκα στον πλανήτη είναι η Μπέλα Χαντίντ μετά από επιστημονική έρευνα αναφορικά με το «τέλειο πρόσωπο».

Το 23χρονο μοντέλο είναι κατά 94,35% «ακριβής» στην Χρυσή Τομή της ομορφιάς, που μετρά την φυσική τελειότητα. Τα μάτια, τα φρύδια, η μύτη, τα χείλη, το πηγούνι, η γνάθος και το σχήμα του προσώπου της μετρήθηκαν και πλησίαζαν σε αυτό που θεωρούσαν τέλειο οι αρχαίοι Έλληνες.

Δεύτερη στην κατάταξη είναι η τραγουδίστρια Μπιγιονσέ με 92,44%, τρίτη η Άμπερ Χερντ με 91,85% και τέταρτη η Αριάνα Γκράντε με 91,81%. Η Κέιτ Μος, βρέθηκε στην 6η θέση με 91,05%, πολύ πιο μπροστά από την αντίπαλό της και άλλο διάσημο μοντέλο, την 27χρονη Κάρα Ντελεβίν, που βρέθηκε στην 10η θέση, με ποσοστό 89,99%.
Η λίστα αυτή καταρτίστηκε χρησιμοποιώντας τις τελευταίες τεχνικές χαρτογράφησης από τον πλαστικό χειρουργό Δρ. Τζούλια Ντε Σίλβα, που χρησιμοποιεί την τεχνολογία στην δουλειά του. Ο Δρ. Ντε Σίλβα, ο οποίος διευθύνει το Κέντρο Προηγμένης Καλλυντικής προσώπου και Πλαστικής Χειρουργικής στο Λονδίνο, δήλωσε: «Η Μπέλα Χαντίντ ήταν σαφής νικήτρια μετά την μέτρηση όλων των στοιχείων του προσώπου της για την φυσική τελειότητα. Έχει την υψηλότερη βαθμολογία για το πηγούνι της, το οποίο με ποσοστό 99,7% απέχει μόλις 0.3% από το τέλειο σχήμα. Η Μπέλα Χαντίντ έρχεται όμως δεύτερη πίσω από την Σκάρλετ Γιόχανσον για την θέση των ματιών της. Η Μπιγιονσέ έρχεται δεύτερη,σημειώνοντας το καλύτερο ποσοστό για το σχήμα του προσώπου της (99,6%) και έχει επίσης πολύ υψηλά αποτελέσματα για τα μάτια, την περιοχή των φρυδιών και τα χείλη».