iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Παρασκευή - 19 Απριλίου 2024

Ο πρωτότοκος γιός
του Μπέκαμ και
το κορίτσι του


Εκείνος είναι δεκαοχτώ. Μοντέλο και διασημότητα από την κούνια. Εκείνη είναι είκοσι.  Εξώφυλλο σε περιοδικά. Ο πρωτότοκος γιος της Βικτόρια και του Ντέιβιντ Μπέκαμ, ο Μπρούκλιν, ερωτεύτηκε. Η χολιγουντιανή ηθοποιός Κλόε Μορέτζ, πρωταγωνίστρια σε ταινίες όπως το Kick Ass, το Άσε το Κακό να μπει, το φιλμ Carrie και του  If I Stay, είναι το κορίτσι του. Τα ραντεβού τους για πατίνι στη Σάντα Μόνικα και στα Teen Choice Awards γίνονται πρωτοσέλιδα. Η Κλόε φόρεσε κοστούμι ραμμένο από την πεθερά της, την Βικτόρια Μπέκαμ  

Η Κλόε Μορέτζ δεν είναι λοιπόν  μια συνηθισμένη έφηβος.  Δίνει συνεντεύξεις σε περιοδικά όπως το Company και οι δημοσιογράφοι την ρωτούν για το φημολογούμενο αγόρι της, τον Μπρούκλιν. Και απαντά “ε, δεν ξέρω. Αυτός προτιμά τα μικρά skate και εγώ έχω ένα longboard. Και ενώ εγώ είμαι πιο προσεκτική skater, εκείνος είναι ένα τυπικό αγόρι, χαιρετά τους πάντες και είναι ριψοκίνδυνος”.  
Ο λόγος για το πρώτο ραντεβού τους στη Σάντα Μόνικα, όπου ο φακός των παπαράτσι τους απαθανάτισε να  κάνουν skate παρέα. Γνωρίστηκαν στο Παρίσι, όταν βρέθηκαν στην Εβδομάδα Μόδας. Έχουν κοινούς φίλους στο Λος Άντζελες και έτσι ξεκίνησαν να κάνουν παρέα. Τρεις μήνες μετά πηγαίνουν μαζί στα μαθήματα spinning στο γυμναστήριο SoulCycle στην Καλιφόρνια. Εκεί ο Μπρούκλιν γυμνάζεται μαζί με τον πατέρα του, τον Ντέιβιντ Μπέκαμ. Βγαίνουν ραντεβού κάνοντας πράγματα σας κανονικοί έφηβοι, skate, βλέπουν ταινίες στον κινηματογράφο Third Street Promenade,  τρώνε burgers στο Mel’s Diner  και αράζουν στην παραλία. Επειδή κανείς τους δεν οδηγεί έχουν παντού ενήλικες που τους επιβλέπουν και τους μεταφέρουν. Στην περίπτωση του Μπρούκλιν, ο πατέρας του τον συνοδεύει στα ραντεβού. 

Ο Μπρούκλιν Μπέκαμ ντεμπούταρε ως μοντέλο με εικοσασέλιδο editorial μόδας στο περιοδικό Man About Town. Φορώντας ένα μπουφάν με τη λέξη 'Quiche', νέο όρο που προήλθε από σειρά του HBΟ και αναφέρεται στα σέξι αγόρια γύρω στα δεκάξι. Ο Μπρούκλιν πέρασε από τα δοκιμαστικά της Chelsea τον Ιανουάριο του 2013 και προπονείται στις ακαδημίες της ομάδας Queens Park Rangers.