iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Παρασκευή - 29 Μαρτίου 2024

Παντρεύτηκε
ο γιός του
Χιου Χέφνερ


Τέλος στο κλαμπ των εργένηδων είπε ο γιος του αείμνηστου Χιου Χέφνερ, Κούπερ Χέφνερ καθώς αποφάσισε να παντρευτεί μετά από τέσσερα χρόνια αρραβωνιασμένος με την ηθοποιό των ταινιών «Χάρι Πότερ», Σκάρλετ Μπιρν.

Η 29χρονη Αγγλίδα ηθοποιός μοιράστηκε μια φωτογραφία από την απλή γαμήλια τελετή στο δημαρχείο της Ventura County στην παράκτια πόλη Όξναρντ της Καλιφόρνια. Ακόμη και το νυφικό της ήταν πολύ απλό και αποτελούνταν από μια λευκή μίντι φούστα και ένα τοπ σε στυλ κορσέ με διαφάνεια στο μπούστο.

 

«Ο Κούπερ κι εγώ θα θέλαμε να μοιραστούμε μαζί σας την είδηση του γάμου μας» έγραψε η ηθοποιός, που υποδύθηκε την Πάνσι Πάρκινσον στις ταινίες του Χάρι Πότερ. Το ζευγάρι σκοπεύει να κάνει και μια μεγαλύτερη τελετή παρουσία φίλων και συγγενών. Όπως εξηγεί στην ανάρτησή της «Σκοπεύουμε να ξεκινήσουμε τις ετοιμασίες του γάμου μας τους επόμενους μήνες, όπου θα γιορτάσουμε με φίλους και συγγενείς» Στην συνέχεια, απευθυνόμενη στον σύζυγό της, τον έναν από τους; γιους του ιδρυτή του Playboy, Χιου Χέφνερ έγραψε: «Σ’ αγαπώ Κούπερ. Είμαι περήφανη που στέκομαι δίπλα σου, ως σύντροφος, φίλη και σύζυγός σου. Ανυπομονώ να ξεκινήσουμε μια ζωή μαζί. Η καρδιά μου είναι τόσο γεμάτη και είμαι ευγνώμων για την αγάπη μας».

Το ζευγάρι ανακοίνωσε τον πολιτικό του γάμο, αναφέροντας πως θα ακολουθήσει κι άλλη, μεγαλύτερη τελετή
Από την πλευρά του, ο γιος του Χιου Χέφνερ, μοιράστηκε κι αυτός την ίδια φωτογραφία στον λογαριασμό του στο Instagram και έγραψε: «Η Σκάρλετ κι εγώ επισημοποιήσαμε την σχέση μας και δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο πολύ χαρούμενοι. Στην υγειά μας ζωής γεμάτη αγάπη, ευτυχία, περιπέτεια και σπουδαίο σκοπό, κυρία Χέφνερ».
Ο Κούπερ είναι ένα από τα τέσσερα παιδιά του αείμνηστου ιδρυτή του Playboy, Χιου Χέφνερ, που πέθανε το 2017, και άρχισε να εργάζεται στην εταιρεία του πατέρα του όταν ακόμη ήταν φοιτητής. Στην συνέχεια έγινε ο επικεφαλής του δημιουργικού τμήματος της εταιρείας Playboy Enterprises. Ωστόσο εγκατέλειψε την εταιρεία τον περασμένο Απρίλιο για να ξεκινήσει την δική του εταιρεία μέσων μαζικής ενημέρωσης, την Hefner media Corporation και μια πλατφόρμα ψηφιακού περιεχομένου για ενήλικες. Την εποχή εκείνη είχε ανακοινώσει πως το όνομα της εταιρείας θα ήταν HefPost αλλά τελικά πήρε το όνομα StagDaily.