iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Σάββατο - 20 Απριλίου 2024

Το θαύμα της φύσης
Η Σάλμα Χάγιεκ
στα 53 της!


Η Σάλμα Χάγιεκ θεωρείται εδώ και χρόνια μια από τις πιο όμορφες γυναίκες στο Χόλιγουντ. Ακόμη και τώρα στα 53 της χρόνια παραμένει πραγματικά εντυπωσιακή με καλλίγραμμες καμπύλες, που θα ζήλευαν μέχρι και 20άρες.

Πρόσφατα ανέβασε μία φωτογραφία με ένα τιρκουάζ μπικίνι στο Instagram, συγκεντρώνοντας περίπου 2 εκατομμύρια likes. «Ναι, αύριο θα είμαι 53. Και!;», έγραψε στη λεζάντα. Σοκαρισμένοι από την ηλικία της όλοι της οι fans ήθελαν να ξέρουν στα σχόλια: Τι τρώει και έχει αυτό το σώμα;

Πριν από μεγάλα events, για να προετοιμαστεί η ηθοποιός ακολουθεί την τάση του juicing. Με άλλα λόγια, πίνει πολλούς χυμούς! Αυτός είναι και ο λόγος που ίδρυσε την Cooler Cleanse, μια σειρά από χυμούς σχεδιασμένους για μια αποτοξίνωση 3-5 ημερών. «Όταν είμαι αγχωμένη, τρώω», λέει. «Αφού κάνω μια αποτοξίνωση με χυμούς, έχω μεγαλύτερο κίνητρο να φάω πιο υγιεινά. Η αποτοξίνωση είναι για εμένα κάτι σαν το διαλογισμό. Με κάνει να σκέφτομαι τι βάζω μέσα στο σώμα μου», υποστηρίζει.

Αν και προσπαθεί να τρώει υγιεινά τις περισσότερες μέρες της βδομάδας, η Σάλμα είναι foodie και αυτό σημαίνει ότι λατρεύει το φαγητό. Αγαπά να δοκιμάζει κουζίνες από κάθε γωνιά του πλανήτη, καθώς οι ιδιαίτεροι γευστικοί συνδυασμοί δεν την τρομάζουν. Καθώς αγαπά το φαγητό, αδυνατεί να ακολουθήσει κάποια αυστηρή δίαιτα. «Δεν μού αρέσουν οι δίαιτες», λέει, τονίζοντας ότι προτιμά τις περιστασιακά προγράμματα αποτοξίνωσης με χυμούς.

Όσον αφορά τη γυμναστική της, η Σάλμα υποστηρίζει πως αντί να ακολουθεί κάποιο αυστηρό πρόγραμμα, φροντίζει να ενεργοποιεί τους μύες της σε όλη τη διάρκεια της μέρας. «Ακόμα και όταν πλένεις τα δόντια σου, μπορείς να γυμνάζεις τους μυς σου», λέει. Επίσης, φροντίζει να πηγαίνει κάθε μέρα βόλτα το σκύλο της, ώστε να περπατά και να καίει θερμίδες. Τις λιγοστές φορές που ακολουθεί κάποιο πρόγραμμα γυμναστικής, φροντίζει να είναι σύντομο, μόλις 30 λεπτά.