iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Παρασκευή - 29 Μαρτίου 2024

Πέμπτος γάμος για την
Πάμελα Άντερσον
Τώρα με 74χρονο


Νύφη για ακόμα μια φορά ντύθηκε η Πάμελα Άντερσον, η οποία παντρεύτηκε κρυφά τη Δευτέρα, τον κινηματογραφικό παραγωγό Τζον Πίτερς.

Η 52χρονη πρώην σταρ του Baywatch, είπε το μεγάλο «ναι» στον 74χρονο μεγιστάνα, σε μια ιδιωτική τελετή στο Μαλιμπού, σύμφωνα με το «The Hollywood Reporter». Πρόκειται για τον 5ο γάμο της Πάμελα Αντερσον.

Γι’ αυτούς που τους ξέρουν καλά, ο γάμος τους δεν αποτελεί έκπληξη, καθώς το ζευγάρι έχει παρελθόν. Οι δυο τους έβγαιναν, πριν από περισσότερα από 30 χρόνια, όταν γνωρίστηκαν στην έπαυλη του Χιου Χέφνερ του εκδότη του Playboy στο Λος Αντζελες.

Κομμωτής στο επάγγελμα, ο Τζον Πίτερς συζούσε για πολύ καιρό με την Μπάρμπαρα Στρέιζαντ, μια σχέση που του άνοιξε τις πόρτες του Χόλιγουντ. Μεταξύ άλλων είχε αναλάβει την παραγωγή της ταινίας "Ένα αστέρι γεννιέται" στην οποία πρωταγωνιστούσε η Στρέιζαντ το 1976.
Από την πλευρά της, η Πάμελα Αντερσον, αντί να κάνει κάποια δήλωση, μοιράστηκε με την ιστοσελίδα, ένα ποίημα στο οποίο εκφράζει την αγάπη της για τον γνωστό παραγωγό. «Ο Τζον είναι το αυθεντικό “κακό παιδί” του Χόλιγουντ. Κανείς δεν συγκρίνεται μαζί του. Τον αγαπώ βαθιά, σαν οικογένεια», αναφέρει μεταξύ άλλων.
Η Πάμελα Αντερσον ήταν παντρεμένη από το 1995 έως το 1998 με τον ροκ σταρ Tommy Lee, με τον οποίο έχει αποκτήσει δυο γιους: τον 23χρονη σήμερα Μπράντον και τον 22χρον Ντύλαν. Η σέξι ηθοποιός είχε επίσης παντρευτεί τον Kid Rock από το 2006 ως το 2007, ενώ είχε κάνει δυο γάμος με τον ίδιο άντρα, τον Rock Salomon: από 2007 ως το 2008 και ξανά από το 2014 μέχρι 2015.

Η πιο πρόσφατη σχέση της ήταν με τον Γάλλο ποδοσφαιριστή Adil Rami, τον οποίο είχε κατηγορήσει ότι ήταν βίαιος και πως την απατούσε, ενώ είναι και στενή φίλη του ιδρυτή των WikiLeaks, Τζούλιαν Ασάνζ.