Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η ακαταμάχητη
Τζένιφερ Άνιστον
στα 51 της χρόνια!


Η λαμπερή σταρ συνεχίζει να εκπλήσσει τους θαυμαστές της σε όλο τον πλανήτη ανακοινώνοντας μέσα από το Instagram την επιστροφή της σειράς «FRIENDS» μετά από 16 χρόνια. Με αφορμή αυτό, εμείς θυμόμαστε επικές στιγμές της και κάνουμε zoom στα στοιχεία που την καθιστούν ακαταμάχητα σέξι μέχρι σήμερα.

Θα μπορούσε κανείς να πει πως πρόκειται για μια super σταρ της διπλανής πόρτας. Εκτυφλωτικά όμορφη και εκθαμβωτική στις επίσημες περιστάσεις, προσιτή στις καθημερινές στιγμές, όπως οι περισσότεροι άνθρωποι. Αυστηρή στον τρόπο που διαχειρίζεται την προσωπική της ζωή, αλλά γλυκιά, ώστε ποτέ να μην προσβάλλει κανέναν. Σέξι και ταυτόχρονα γήινη, για να μην προκαλεί αρνητικές εντυπώσεις και σχόλια. Και πέρα από μια αξιοζήλευτη καριέρα στον κόσμο του θεάματος, η Jennifer Aniston έχει όλο το πακέτο που καθηλώνει τον αντρικό πληθυσμό. Και τα καταφέρνει με τον πιο απλό τρόπο!

Από τότε που μεσουρανούσε ως Rachel στα Φιλαράκια, την ίσως πιο επιτυχημένη κωμική σειρά όλων των εποχών, μέχρι σήμερα, ένα από τα πιο «δυνατά» στοιχεία είναι τα υπέροχα μαλλιά της. Έχοντας στο πλάι της τους μακροχρόνιους συνεργάτες της, hair style experts, οι οποίοι την περιποιούνται, η Aniston έχει καταφέρει να πετύχει ένα διαχρονικό, χαρακτηριστικό look που  ταιριάζει απόλυτα στο πρόσωπο και τον τόνο της επιδερμίδας της. Δεν της αρέσει να πειραματίζεται με trends, αλλά είναι θετική σε αλλαγές, αρκεί αυτές να είναι τόσο διακριτικές, ώστε να μένουν απαρατήρητες και ταυτόχρονα να είναι εντυπωσιακές. Το ξανθό χρώμα με τις μελί ανταύγειες το οφείλει στον  Michael Canale, ενώ το κομψό της κούρεμα στον Chris McMillan.

Οπαδός ενός υγιούς και ισορροπημένου lifestyle, η ηθοποιός απολαμβάνει να μοιράζεται μέσα από τις συνεντεύξεις της εκείνα τις συνήθειες, χάρη στις οποίες καταφέρνει να διατηρείται σε φόρμα όλα αυτά τα χρόνια. Πρωταγωνιστικό ρόλο στην καθημερινότητά της έχει η γυμναστική. «Νιώθω υπέροχα όταν ολοκληρώνω ένα πρόγραμμα γυμναστικής είχε δηλώσει στο αμερικανικό People, λίγο διάστημα αφού κέρδισε τον τίτλο της πιο όμορφης γυναίκας του κόσμου το 2016, συμπληρώνοντας με χιούμορ, ότι φροντίζει το σώμα της γιατί είναι ένα και μοναδικό. Η Jennifer Aniston έχει δοκιμάσει προγράμματα, όπως το boxing, αλλά σύμμαχος της ευεξίας και της καλλίγραμμης σιλουέτας της παραμένει από το 2005, η yoga. Η ίδια παραδέχεται δημόσια πως πρόκειται για μια πολύ αγαπημένη της fitness συνήθεια, ενώ εμπνέεται από αυτήν και δωρίζει σε κοντινά της πρόσωπα ένα ιδιαίτερο yoga mat, όπως συνέβη και με την Oprah Winfrey. Σύμφωνα με το περιοδικό InStyle, η Aniston αφιερώνει περίπου 30 λεπτά από το χρόνο της για να κάνει spinning και στη συνέχεια, ακολουθεί ένα πρόγραμμα ασκήσεων yoga διάρκειας 45 λεπτών μαζί με την διάσημη instructor Mandy Ingber, η οποία την έχει μυήσει και στα μυστικά της.

Η βραβευμένη με Χρυσή Σφαίρα και βραβείο Emmy ηθοποιός, είναι μια γυναίκα που δεν διστάζει να τσαλακωθεί. Όχι μόνο στη μεγάλη και τη μικρή οθόνη, αλλά και στις απλές στιγμές της καθημερινότητάς της, αγνοώντας τα αδιάκριτα βλέμματα και μην υπολογίζοντας ότι κάθε της λέξη, κίνηση ή έκφραση μπορεί να γίνει το επόμενο θέμα συζήτησης στο δευτερόλεπτο. Και αυτό το έχει αποδείξει πολλές φορές.  «Κάποτε έκανα τον Al Pacino να γελάσει και αυτό είναι κάτι που μπορεί να σου δώσει ενέργεια για ένα-δύο χρόνια», είχε πει η Jennifer Aniston, στη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει τον Νοέμβριο του 2002 στο αμερικανικό Esquire. Αφήνει τον πηγαίο αυθορμητισμό και το αφοπλιστικό χιούμορ της να συνεπάρουν όλους τους θαυμαστές της. Είτε κοιτά συγκινημένη τον πρώην σύντροφό της, Brad Pitt, είτε τρολάροντας on air την Kim Kardashian…