iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Πέμπτη - 25 Απριλίου 2024

60 ετών ο
Σον Πεν και 28 η
συντροφός του (pic)


Μετά το χωρισμό του με την Σαρλίζ Θέρον το 2015, ο χολιγουντιανός σταρ βρήκε παρηγοριά στην αγκαλιά μιας πολύ μικρότερής του ηθοποιού, της Λέιλα Τζορτζ, την οποία γνώρισε όταν επρόκειτο να ηχογραφήσουν ένα άλμπουμ με τραγούδια.

Από τη στιγμή που έγιναν ζευγάρι, οι δυο τους προτίμησαν να διατηρήσουν πολύ χαμηλού τόνους και να προστατέψουν τη σχέση τους από τα media, ωστόσο, στις 8 Μαρτίου αποφάσισαν να κάνουν μια σπάνια επίσημη εμφάνιση και όπως ήταν αναμενόμενο, τα φλας έπεσαν επάνω τους.

Ο 60χρονος Sean Penn και η 28χρονη Leila George έδωσαν το παρών στην εκδήλωση ‘Meet Me In Australia’  στο Λος Άντζελες, η οποία διοργανώθηκε με σκοπό να ενισχυθούν οι προσπάθειες ανακούφισης της Αυστραλίας από τις πυρκαγιές.

Παρά την παρουσία των φωτογράφων, ήταν αρκετά τρυφεροί ο ένας με τον άλλον, ενώ περπάτησαν χέρι χέρι στο κόκκινο χαλί, στο οποίο και φωτογραφήθηκαν. Για την εμφάνισή τους επέλεξαν casual και άνετα ρούχα και έδειχναν πολύ ευτυχισμένοι.

Το ζευγάρι είναι μαζί από το 2016 και για όσους δεν ξέρουν ποια είναι η κατά 32 χρόνια μικρότερη σύντροφος του σταρ, πρόκειται για την κόρη της Greta Scacchi και του Vincent D’Onofrio, που είναι και ο δύο γνωστοί ηθοποιοί του Hollywood.