iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Παρασκευή - 19 Απριλίου 2024

Νέο ζευγάρι στο
Χόλιγουντ Μπεν Άφλεκ
Άνα ντε Άρμας (pic)


Την πρώτη τους επίσημη εμφάνιση ως ζευγάρι έκαναν ο Μπεν Άφλεκ και η Ανα ντε Άρμας, με αφορμή τα γενέθλιά της.

Το ζευγάρι δεν δίστασε να δείξει την αγάπη του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς η ντε Άρμας γιόρτασε τα 32α γενέθλιά της με τον ηθοποιό σε μια ρομαντική απόδραση στην έρημο, με το κορίτσι του Τζέιμς Μποντ να αναρτά τρυφερές φωτογραφίες τους στο Instagram.

«Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές και την αγάπη σας για τα γενέθλιά μου. Πίσω στην υγειά μας ακόμη σπουδαίας χρονιάς» έγραψε στην λεζάντα των φωτογραφιών η ηθοποιός, τόσο στα αγγλικά όσο και στα ισπανικά.
Η Άνα ντε Άρμας μοιράστηκε συγκεκριμένα μια σειρά φωτογραφιών στην σελίδα της στο Instagram, που την δείχνουν να γιορτάζει τα γενέθλιά της με τον 47χρονο ηθοποιό Μπεν Άφλεκ. Οι δυο τους χαμογελούν στον φακό καθώς αγκαλιάζονται, ενώ σε μια άλλη φωτογραφία, είναι και πάλι αγκαλιά καθώς κοιτάζουν ένα ηλιοβασίλεμα.Το ζευγάρι, το οποίο γνωρίστηκε πέρυσι στα γυρίσματα του θρίλερ «Deep Water», εντοπίστηκε για πρώτη φορά να κάνει διακοπές στην γενέτειρα της Άνα ντε Άρμας στην Αβάνα της Κούβα, ενώ μετά έκαναν μια στάση στην Κόστα Ρίκα, όπου φωτογραφήθηκαν σε μια ρομαντική βόλτα στην παραλία.
Μετά την επιστροφή τους από αυτό το ταξίδι, ο Μπεν Άφλεκ και το πρώην κορίτσι του Τζέιμς Μποντ βρίσκονται σχεδόν καθημερινά και ο φακός τους έχει συλλάβει να κάνουν βόλτες στην γειτονιά του Μπεν Άφλεκ.
«Δείχνουν να περνούν υπέροχα μαζί» ανέφερε μια πηγή στο περιοδικό People για τους δύο ηθοποιούς. «Παραγγέλνουν φαγητό και είδη πρώτης ανάγκης και βγαίνουν από το σπίτι μόνο για περιπάτους γύρω από την γειτονιά με τα σκυλιά τους. Ο Μπεν Άφλεκ δείχνει απίστευτα χαρούμενος. Φλερτάρουν και κάνουν όπως κάθε ερωτευμένο ζευγάρι. Η Άνα έχει πάντα ένα τεράστιο χαμόγελο όταν βρίσκεται μαζί του».

Φωτογραφία: Instagram/ana_d_armas