iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Πέμπτη - 25 Απριλίου 2024

Η Σάντρα Μπούλοκ
παρουσίασε την
8χρονη κόρη της (pic)


Η Σάντρα Μπούλοκ σύστησε στον κόσμο την 8χρονη κόρη της, Λάιλα, σε εκπομπή αφιερωμένη στη Γιορτή της Μητέρας.

Η Σδιάσημη ηθοποιός έκανε μια εμφάνιση-έκπληξη στο πρόσφατο επεισόδιο της διαδικτυακής εκπομπής Red Table Talk, αφιερωμένο στη Γιορτή της Μητέρας. Το επεισόδιο τιμούσε τις μητέρες που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή στη μάχη κατά της πανδημίας του κορωνοϊού. Ανάμεσα λοιπόν στις καλεσμένες βρέθηκε και η Έιπριλ, νοσοκόμα και μητέρα δύο παιδιών, η οποία έρχεται καθημερινά αντιμέτωπη καθημερινά με κρούσματα κορωνοϊού.

Η Έιπριλ λοιπόν δουλεύει σε νοσοκομείο του Λος Άντζελες, όπου πρόσφατα η 55χρονη -και βραβευμένη με Οσκαρ- ηθοποιός Σάντρα Μπούλοκ δώρισε 6000 μάσκες, ώστε να καλύψει ένα μέρος των σοβαρών ελλείψεων, που δεν επιτρέπει στο ιατρονοσηλευτικό προσωπικό να προστατευτεί όπως πρέπει.

Η Σάντρα Μπούλοκ έκανε την πιο γλυκιά έκπληξη στη νεαρή νοσοκόμα και εμφανίστηκε μέσω skype στην εκπομπή και την ευχαρίστησε με δάκρυα στα μάτια για όσα κάνει. «Εμείς μπορούμε να καθόμαστε στο σπίτι με την οικογένειά μας, χάρη σε σένα» της είπε εμφανώς συγκινημένη η χολιγουντιανή πρωταγωνίστρια. Κάποια στιγμή, η ηθοποιός είπε «Είναι κάποιος εδώ που θέλει να πει κάτι στην Έιπριλ» και πήρε αγκαλιά την κόρη της, Λάιλα.

 

«Ευχαριστώ Έιπριλ για όσα κάνεις για όλους» είπε η μικρούλα στη νοσοκόμα και πρόσθεσε «Μείνετε ασφαλείς». Η κόρη της Σάντρα Μπούλοκ συγκίνησε το κοινό της εκπομπής και όλοι μιλούν για ένα πανέμορφο και πολύ γλυκό κορίτσι.

Η Σάντρα Μπούλοκ υιοθέτησε την κόρη της το 2015, ενώ έχει κι έναν υιοθετημένο γιο, τον 10χρονο Λούις.