iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Πέμπτη - 28 Μαρτίου 2024

Ο Μπραντ Πιτ
χάρισε δαχτυλίδι
σε γνωστή ηθοποιό


Λίγες γυναίκες είχαν την τύχη να δεχθούν δώρα από τον Μπραντ Πιτ...

Πόσω μάλλον όταν πρόκειται για… δαχτυλίδια.

Ωστόσο, πέρα από τις Gwyneth Paltrow, Jennifer Aniston και Angelina Jolie που μας έρχονται στο μυαλό για κάτι τέτοιο, υπάρχει μία ακόμη ηθοποιός που έχει λάβει ένα από εκείνον και που σίγουρα δε θα περνούσε καν από το μυαλό μας μέχρι να κάνει η ίδια την αποκάλυψη.

Η Lena Dunham συγκεκριμένα, σε συνέντευξή της στο Watch What Happens Live του Bravo TV αποκάλυψε ότι ο Pitt της χάρισε ένα δαχτυλίδι που φορούσε ο ίδιος πέρυσι στο πάρτι λήξης των γυρισμάτων της ταινίας “Κάποτε… στο Χόλιγουντ”.
Σύμφωνα με τα λεγόμενά της, ήταν μία ευγενική κίνηση από εκείνον μετά από το φιλί στο στόμα που κόντεψε να του δώσει κατά λάθος στο κόκκινο χαλί της πρεμιέρας της ταινίας στη Μεγάλη Βρετανία.

“Δεν ξέρω αν θυμάστε ότι υπήρξε μια περίεργη φωτογραφία με τους δυο μας. Βασικά, σύμφωνα με το πώς ερμήνευσε το διαδίκτυο τη λήψη, εγώ κατά κάποιο τρόπο τον προσέγγισα πιεστικά, προκαλώντας του τεράστιο άγχος. Ποτέ δε θα τον ανάγκαζα να φιληθούμε. Το σέβομαι υπερβολικά πολύ ως καλλιτέχνη και ως φίλο”, εξήγησε η πρωταγωνίστρια των Girls. “Αργότερα την ίδια νύχτα, επειδή ήξερε ότι αισθανόμουν πολύ αγχωμένη, με πήγε πίσω σε ένα δωμάτιο και φάγαμε στα κρυφά πίτσα και του είπα ότι μου αρέσει το δαχτυλίδι του και μου το έδωσε. Είναι ένας πραγματικά ευγενικός άνθρωπος που μπορεί να “διαβάσει” τα συναισθήματα των άλλων. Και ήμουν σούπερ αγχωμένη γιατί είχα γύρω μου τόσα πολλά πρότυπά μου και με έκανε να αισθανθώ καλά”, συμπλήρωσε η Dunham.