iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Παρασκευή - 29 Μαρτίου 2024

Ο Μπρους Γουίλις
ξαναφόρεσε τη στολή
του ''Αρμαγεδδώνα''


Παρότι ο φανταστικός κόσμος του Χόλιγουντ στον οποίο ζει ο Μπρους Γουίλις δεν μοιάζει πολύ με τον πραγματικό, η πανδημία του κορωνοϊού έχει βάλει πολλούς σε διαδικασία συγκρίσεων και «νοστραδαμικών» κινηματογραφικών οιωνών.

Τις πρώτες ημέρες που ο κορωνοϊός εξαπλωνόταν εκτός Κίνας, εκατομμύρια κόσμου έτρεξαν στο Netflix προκειμένου να παρακολουθήσουν μια ταινία, η υπόθεση της οποίας θύμιζε πολύ όσα βίωνε ο πλανήτης. Το Contagion έγινε ανάρπαστο στην ψηφιακή πλατφόρμα και δεκάδες ήταν εκείνοι που έβλεπαν μυστηριώδεις δυνάμεις πίσω από το σενάριο που προέβλεπε αρκετά πιστά όσα συνέβαιναν στον κόσμο.

Μπορεί ο Μπρους Γουίλις να μην πρωταγωνιστούσε σε αυτή την ταινία, όμως ο «πολύ σκληρός για να πεθάνει» ηθοποιός έχει υπάρξει το βασικό πρόσωπο μιας άλλης «καταστροφικής» για τον πλανήτη υπόθεσης. Στην ταινία «Αρμαγεδδών» ο ειδικός στις γεωτρήσεις Μπρους Γουίλις κλήθηκε να μάθει να πιλοτάρει, να κινείται με άνεση στο διάστημα – όλα αυτά σε χρόνο μηδέν, αφού στον αμερικανικό κινηματογράφο συχνά αρκεί να θες κάτι πολύ και η εκπαίδευση και μελέτη χρόνων πάει περίπατο – ώστε να ανατινάξει τον κομήτη που απειλούσε να διαλύσει τη γη.
Παρότι ο κορωνοϊός είναι εκατομμύρια φορές μικρότερος από τον κομήτη στην ταινία «Αρμαγεδδών» και φυσικά, ο Μπρους Γουίλις δεν μπορεί να κάνει τίποτα περισσότερο από το να τηρεί αποστάσεις, μια στολή εργασίας πάντα είναι χρήσιμη. Μια από τις κόρες του Μπρους Γουίλις, τις οποίες απέκτησε με την Ντέμι Μουρ, ανάρτησε μια φωτογραφία του από το σπίτι όπου μένει σε αυτοαπομόνωση με την οικογένειά του, στην οποία φορούσε τα πορτοκαλί.
Για τους φανατικούς της ταινίας δράσης, η στολή αυτή – όπως βεβαιώνει και η ίδια η κόρη του Μπρους Γουίλις – είναι η αυθεντική φόρμα που φορούσε ο ηθοποιός στην ταινία προκειμένου να ταξιδέψει στο διάστημα. Ο 65χρονος τη φορούσε μαζί με ένα μαντήλι, το οποίο είχε περάσει στο πρόσωπό του ως μάσκα.
Τον Απρίλιο, ο Μπρους Γουίλις απασχόλησε τα αμερικανικά ΜΜΕ, καθώς σε φωτογραφίες στα social media φαινόταν πως βρισκόταν σε καραντίνα με την πρώην σύζυγό του, τις κόρες τους και τους συζύγους τους, αλλά όχι με τη νυν γυναίκα του Εμα Γουίλις και τα δύο τους παιδιά.

Όπως αποδείχτηκε ωστόσο, η τωρινή σύζυγος του 65χρονου Μπρους Γουίλις ήταν αναγκασμένη να παραμείνει μακριά, καθώς είχε προκύψει ένα έκτακτο ζήτημα υγεία με μια από τις κόρες του ζευγαριού. Σύμφωνα με το περιοδικό People, το ζευγάρι βρέθηκε και πάλι στις αρχές του Μάη, όπως και οι κόρες τους Μέιμπελ 8 ετών και Έβελιν, 5 ετών και παραμένουν σε απομόνωση όλοι μαζί.