iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Τρίτη - 23 Απριλίου 2024

Για έκτη φορά
πατέρας ο
47χρονος Τζουντ Λο


Ο Τζουν Λο θα ξαναγίνει για έκτη φορά πατέρας, από τη συντροφό του Φιλίππα Κόαν

Όπως αποκάλυψε η MailOnline μέσα από φωτογραφίες που δημοσίευσε, οι παπαράτσι εντόπισαν το 47χρονο ηθοποιό σε βόλτα του για ψώνια στο βόρειο Λονδίνο συνοδευόμενο από τη 32χρονη σύζυγό του, η οποία φαινόταν ότι είναι σε προχωρημένη εγκυμοσύνη.

Σε παλαιότερες δηλώσεις του σχετικά με το ενδεχόμενο να ξαναγινόταν πατέρας, ο Law είχε σχολιάσει: “Το λατρεύω, οπότε γιατί όχι; Είμαι πολύ τυχερός να έχω σχέση με έναν άνθρωπο με τον οποίο είμαι τρελά ερωτευμένος. Η ιδέα του να αποκτήσω κι άλλα παιδιά θα ήταν υπέροχη. Είμαι τυχερός να είμαι με κάποιον που διασκεδάζω όσο δε διασκέδασα ποτέ μέχρι τώρα στη ζωή μου”.

Το ζευγάρι εθεάθη για πρώτη φορά μαζί στο φεστιβάλ Hay literary το 2015, ενώ παντρεύτηκε τρεις μήνες αφότου ανακοίνωσε τον αρραβώνα του. Θυμίζουμε ότι ο Law έχει προϋπάρξει παντρεμένος με τη Sadie Frost, από την οποία πήρε διαζύγιο το 2003 έχοντας αποκτήσει μαζί 3 παιδιά. Έχει επίσης δύο κόρες, τη Sophia και την Ada από το μοντέλο Samantha Burke και την τραγουδίστρια Catherine Harding αντίστοιχα.