iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Τετάρτη - 24 Απριλίου 2024

Νύφη για δεύτερη
φορά η
Γκουίνεθ Πάλτροου


Έτοιμη να παντρευτεί για δεύτερη φορά είναι η Γουίνεθ Πάλτροου με τον Αμερικανό τηλεοπτικό παραγωγό Μπραντ Φάλτσακ και το ανακοίνωσε δημόσια. Οι δυο τους διατηρούν σχέση τα τελευταία δύο χρόνια.

«Αισθανόμαστε απίστευτα τυχεροί που συναντηθήκαμε σε αυτή τη συγκυρία της ζωής μας όπου οι κοινές μας επιτυχίες και αποτυχίες μπορούν να χρησιμεύσουν ως βάσεις για μια υγιή και ευτυχισμένη σχέση», είπε η 45χρονη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός για την ερμηνεία της στον «Ερωτευμένο Σαίξπηρ» το 1998.

Ο Φάλτσακ είναι 46 ετών και έχει δημιουργήσει, μαζί με τον Ράιαν Μέρφι το 2009, τις δημοφιλείς τηλεοπτικές σειρές «Glee». Οι δυο τους είχαν συνεργαστεί επίσης στις τηλεοπτικές σειρές «American Horror Story» και «Scream Queens».

Η Γουίνεθ Πάλτροου είχε χωρίσει το 2014 (μετά από 13 χρόνια γάμου) από τον μουσικό Κρις Μάρτιν, τον frontman του συγκροτήματος Coldplay. Σήμερα ασχολείται περισσότερο με την εταιρία Goop, που έχει δημιουργήσει, και περιλαμβάνει έναν ιστότοπο αφιερωμένο στην ευζωία και καταστήματα πώλησης προϊόντων που προωθούν την υγιεινή διατροφή και ένα τρόπο ζωής χωρίς άγχος.