iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Πέμπτη - 28 Μαρτίου 2024

Μόνικα Μπελούτσι:
''Θέλω να
γεράσω ειρηνικά''


Η Μόνικα Μπελούτσι πόζαρε για το νέο εξώφυλλο του γερμανικού περιοδικού Madame, αποδεικνύοντας ότι η θηλυκότητα δεν έχει ηλικία.

Η 58χρονη Iταλίδα ηθοποιός παραμένει αδιαμφισβήτητα μία από τις γοητευτικές γυναίκες σε ολόκληρο τον κόσμο και λαμβάνει την αποθέωση για τη φινέτσα και την ομορφιά της από εκατοντάδες χιλιάδες θαυμαστές.

Η ντίβα με την απαράμιλλη γοητεία, μίλησε στο γερμανικό περιοδικό, για τη θηλυκότητα, τον φεμινισμό, καθώς και τα κλισέ στα πρότυπα ομορφιάς: «Φεμινισμός για μένα σημαίνει να μπορώ να νιώθω άνετα με τη θηλυκότητά μου» ανέφερε, μεταξύ άλλων, η ηθοποιός.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης που παραχώρησε μίλησε για τα κιλά της και τη σχέση που έχει με το σώμα της: «Δεν έχω εμμονή με τα κιλά μου. Πάντα ήμουν μια γυναίκα με καμπύλες, ποτέ αδύνατη, αυτή είναι η φύση μου. Και θέλω να γεράσω με ειρηνικό τρόπο. Όταν είσαι 50 ή 60 δεν έχεις τις ίδιες ανάγκες όπως όταν είσαι 20. Η μεγάλη αλλαγή έρχεται όταν κάνεις παιδιά. Σταματάς πλέον να είσαι στο επίκεντρο και έρχεσαι δεύτερος. Αυτό μας δίνει μια άλλη προοπτική».
Όπως μάλιστα ξεκαθάρισε, δεν είναι διατεθειμένη να χαραμίσει τα χρόνια της, ακολουθώντας αυστηρές και εξαντλητικές δίαιτες, ούτε θα «λιώσει» στο γυμναστήριο, έχοντας ένα μόνιμο άγχος για την εικόνα της. Φυσικά, αγαπάει τον εαυτό της και τον φροντίζει, κάνοντας πιλάτες για να διατηρηθεί σε φόρμα, ενώ απλά προσέχει τη διατροφή της για μερικές ημέρες, αν νιώσει ότι έχει ξεπεράσει αυτό που θεωρεί στο μυαλό της, ως «ιδανικό».

Η ηθοποιός εξομολογήθηκε ότι πλέον βλέπει το πέρασμα του χρόνου ως κάτι που έχει θετικό αντίκτυπο στη ζωή της: «Υπάρχουν πολλές διαφορετικές στιγμές στη ζωή κάποιου. Όταν είσαι νέος, έχεις την ομορφιά της νεότητας, την ομορφιά μιας βιολογικής στιγμής στη ζωή σου. Όμως, η ζωή συνεχίζεται».
Η Μόνικα Μπελούτσι είναι μητέρα δύο κοριτσιών, της 18χρονης Ντέβα και της 12χρονης Λεόνι, τις οποίες απέκτησε με τον πρώην σύζυγό της, Βενσάν Κασέλ. Αν και το ζευγάρι έχει χωρίσει από το 2013, διατηρεί μια πολύ καλή σχέση για χάρη των παιδιών τους: «Έχουμε χωρίσει εδώ και πολλά χρόνια, όμως όταν είσαι γονιός, είσαι γονιός για πάντα. Είναι όμορφο να έχουμε μια καλή σχέση για τα παιδιά μας. Βρισκόμαστε όποτε μπορούμε» ανέφερε η Ιταλίδα ηθοποιός.