iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Τρίτη - 23 Απριλίου 2024

Η Σούζαν Σάραντον
''σπάει'' το βασιλικό
πρωτόκολλο (εικόνες)


Η Σούζαν Σάραντον φαίνεται πως ήθελε πάρα πολύ να γνωρίσει κάποια στιγμή στη ζωή της από κοντά τη βασίλισσα Ελισάβετ Β’, κάτι που τελικά της συνέβη κατά τη διάρκεια του Royal Windsor Cup.

Μόνο που ο τρόπος της, αν και χαριτωμένος, παραβίασε το βασιλικό πρωτόκολλο, όπως σχολιάζουν και πολλά ξένα ΜΜΕ. Η 70χρονη αμερικανίδα ηθοποιός βρέθηκε το περασμένο Σάββατο στο Guards Polo Club προκειμένου να παρακολουθήσει τους αγώνες πόλο που διεξάγονταν εκεί. Κάποια στιγμή σηκώθηκε από τη θέση της, πλησίασε την βασίλισσα Ελισάβετ Β’, η οποία όπως ήταν φυσικό καθόταν σε περίοπτη θέση μαζί με τον σύζυγό της, Φίλιππο, δούκα του Εδιμβούργου, και της συστήθηκε. Μπορεί η κίνησή της να εντελώς άκακη, το βασιλικό πρωτόκολλο όμως, απαγορεύει τέτοιου είδους αυθόρμητες πρωτοβουλίες, αφού προβλέπει πως οι «κοινοί θνητοί» πρέπει να περιμένουν να τους συστήσει κάποιος στη βασίλισσα προτού της απευθύνουν το λόγο. ;Oταν όμως είσαι διάσημη σταρ, ίσως και να μπορείς να παρακάμψεις τέτοιου είδους κοινωνικά εμπόδια και να γνωρίσεις από κοντά ακόμα και την ίδια τη βασίλισσα.

Βέβαια η βασίλισσα Ελισάβετ, που παρέμεινε καθισμένη στη θέση της, δεν φάνηκε να ενοχλείται, χαρίζοντας στην Σούζαν Σάραντον ένα πλατύ πλην όμως αμήχανο χαμόγελο και της έκανε μάλιστα και τη χάρη να της δώσει το χέρι για μία αξιομνημόνευτη χειραψία. Στο μεταξύ, ο πρίγκιπας Φίλιππος, που καθόταν δίπλα της, φάνηκε να εξεπλάγη περισσότερο από την σύζυγό του, καθώς σύμφωνα με την Daily Express , δευτερόλεπτα αφού απομακρύνθηκε από κοντά τους η Σάραντον, γύρισε προς την Ελισάβετ και την ρώτησε ποια ήταν η κυρία που τους πλησίασε. Μπάκιγχαμ – Χόλιγουντ: 0-1.

Πηγή: Protagon.gr