iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Παρασκευή - 29 Μαρτίου 2024

Ο 52χρονος Κανσέλ
παντρεύτηκε την
20χρονη Τίνα


Λίγες ώρες μετά τη δημοσίευση της κοινής τους φωτογράφισης για το Vanity Fair, Βενσάν Κασέλ και Τίνα Κιουνάκι ανέβηκαν τα σκαλιά του δημαρχείου στο Μπιτάρ, στη Χώρα των Βάσκων.

Ο 52χρονος ηθοποιός περίμενε τη νύφη με λευκό κοστούμι, λιλά πουκάμισο και μαύρα γυαλιά, ενώ εκείνη έφτασε με μία μαύρη Bentley. Βγαίνοντας, αποκαλύφθηκε το στράπλες Βέρα Γουάνγκ νυφικό της, με ντεκολτέ σε σχήμα ορχιδέας. Τα μαλλιά της φυσικά κατσαρά και το μακιγιάζ της διακριτικό και λαμπερό. «Οταν ένας γάλλος σταρ παντρεύεται μια πανέμορφη κοπέλα, voila», δήλωσε η σχεδιάστρια στη Vogue. «Το νυφικό έχει να κάνει με τη νεότητα, τη χάρη και τη ραπτική που κουβαλάει μια ογκώδη φούστα», προσθέτει. Την τελετή παρακολούθησαν εκατό περίπου προσκαλεσμένοι μεταξύ των οποίων η Ζιλ Λελούς, η Ελί Σεμούν και η Αντέλ Εξαρχόπουλος.

Ο Βενσάν Κασέλ, γνωστός για τους ρόλους κακού κυρίως που έχει ενσαρκώσει στον κινηματογράφο, ήταν παντρεμένος για πολλά χρόνια με την ιταλίδα ηθοποιό Μόνικα Μπελούτσι, με την οποία απέκτησε δύο κόρες. Η Τίνα Κιουνάκι γεννήθηκε στη Γαλλία από πατέρα Μαροκινό με ρίζες από το Τόγκο και από σισιλιάνα μητέρα. Μεγάλωσε στη νοτιοδυτική Γαλλία και στη συνέχεια πήγε στη Μαδρίτη, όπου έκανε τα πρώτα της βήματα στο μόντελινγκ.

Πηγή: Protagon.gr