Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αυτός είναι ο
ωραιότερος άνδρας
του 2018 (εικόνα)


Το περιοδικό People ανακήρυξε και πάλι τον πιο σέξι άνδρα της χρονιάς και αυτήν τη φορά ανέδειξε τον Ίντρις Έλμπα, ο οποίος πραγματικά κυριάρχησε στον χώρο της υποκριτικής μέσα στο 2018.

Παιδί Αφρικανών μεταναστών, ο Ίντρις Ελμπα μεφάλωσε στο Λονδίνο. «Ήμουν καλό παιδί αλλά οι γονείς μου ήταν αυστηροί. Όταν ήμουν 14 μόλις έβγαλα γένια, έφυγα από το σπίτι» λέει ο ηθοποιός που το όνομά του παίζει δυνατά για τον επόμενο Τζέιμς Μποντ.

 

Ο 46χρονος σταρ ανακαλεί την εποχή που πήγαινε σε σχολείο αρρένων και βίωνε ένα πολιτισμικό σοκ. Υπήρχε όπως λέει πολύς ανταγωνισμός, ποιος είναι πιο άνδρας, πιο ισχυρός, πιο μεγάλος. «Ήμουν μαθητής του Β και του Γ. Δεν μπορούσα να καθίσω σε μία αίθουσα για μεγάλες περιόδους. Βαριόμουν» ομολογεί.

 

Έγινε πατέρας σχετικά το ίδιος διάστημα που πήρε και τον πρώτο του μεγάλο ρόλο. Η κόρη του είναι ήδη 16 ετών, ενώ ετοιμάζεται να κάνει νέο ξεκίνημα στη ζωή του και να παντρευτεί του Αγίου Βαλεντίνου το 2019.

Μιλώντας για τη διασημότητα αναφέρει: «Όταν γνωρίζω κάποιον μπορώ να καταλάβω τι ακριβώς θέλει από εμένα, αν θέλει να δει τον τύπο που παίζει στην τηλεόραση. Μερικές φορές δεν είσαι ο ίδιος στην πραγματική ζωή».

Έχει 10 τατουάζ και όλα έχουν μεγάλη σημασία για εκείνον καθώς είτε είναι τα ονόματα των παιδιών του είτε κάποια που έχουν σχέση με την καταγωγή του από τη Σιέρα Λεόνε και την Γκάνα.

«Είναι στιγμές της ζωής μου… Έχω κι έναν στίχο από ένα από τα αγαπημένα μου τραγούδια. Έναν στίχο που σημαίνει ότι προχωράς αφού αφήσεις τον αρνητισμό πίσω».

ΠΗΓΗ aixmi.gr