iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Παρασκευή - 29 Μαρτίου 2024

Τζεφ Μπέζος
Το πιο αξιοπρεπές
διαζύγιο του κόσμου


Ο Τζεφ Μπέζος, ο οποίος με την περιουσία του μπορεί να αγοράσει 94,9 εκατομμύρια ουγγιές χρυσού ή 2,29 δισεκατομμύρια βαρέλια πετρελαίου, είναι πια εργένης. 

Όπως φαίνεται, ούτε τα πιάτα που έπλενε στο σπίτι μετά το γεύμα, ούτε το γεγονός ότι δεν κανόνιζε πρωί συσκέψεις για να περνάει ποιοτικό χρόνο με την οικογένειά του, απέτρεψαν το χωρισμό. 

Το «αφεντικό» της Amazon, Τζεφ Μπέζος, ο οποίος στο τέλος του 2018 είχε περιουσία ύψους 132 δισ. δολαρίων, δημοσιοποίησε στο Τwitter κοινή ανακοίνωση με την - πρώην πλέον - σύζυγό του Μακένζι.

Στην ανάρτησή του, ανέφερε: «Θέλουμε να γνωστοποιήσουμε στους ανθρώπους μια εξέλιξη στις ζωές μας. Μετά από μια περίοδο δοκιμαστικής διάστασης, αποφασίσαμε να χωρίσουμε και να συνεχίσουμε χωριστά τις ζωές μας σαν φίλοι. Αισθανόμαστε πολύ τυχεροί που συναντήσαμε ο ένας τον άλλον και ευγνώμονες για όλα τα χρόνια που ζήσαμε μαζί. Ακόμα κι αν ξέραμε ότι θα χωρίσουμε, πάλι θα το κάναμε. Περάσαμε μια σπουδαία ζωή ως παντρεμένοι και πάλι κάνουμε σχέδια για το μέλλον. Μπορεί οι ιδιότητες να είναι διαφορετικές, παραμένουμε όμως οικογένεια».