iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Τετάρτη - 24 Απριλίου 2024

Μπράντλει Κούπερ
Η περιουσία των
400 εκ. δολαρίων


Διάσημος από τα πολλά... hangover που έχει περάσει, ο Μπράντλεϊ Κούπερ αποτελεί άλλο ένα από τα δυνατά χαρτιά του Χόλιγουντ, γεγονός που ήρθε να πιστοποιήσει και η τελευταία του επιτυχία με την ταινία « A Star Is Born».

Ο Κούπερ, ο οποίος ξεκίνησε με μικρούς ρόλους στο «Wet Hot American Summer», «He's Just Not That Into You» και «Yes Man», συνέχισε την πορεία του με αλματώδη ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια, συμμετέχοντας στις ταινίες «Silver Linings Playbook», «American Hustle», «American Sniper» και το αγαπημένο της φετινής σεζόν, «A Star Is Born».

Με ένα σπάνιο ταλέντο που ξεδιπλώνεται μεταξύ κωμωδιών, δράσεων ή θρίλερ, η επιτυχία του Κούπερ εξαργυρώθηκε με μεγάλα χρηματικά ποσά το 2014 και το 2015, καθώς το Forbes τον χαρακτήρισε ως έναν από τους κορυφαίους ηθοποιούς του Χόλιγουντ. Μάλιστα, η περιουσία του αυτή τη στιγμή εκτιμάται στα 100 εκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με το Celebrity Net Worth!

Το ντεμπούτο του στη σκηνοθεσία, με το «A Star Is Born», τον αντάμειψε με έσοδα άνω των 400 εκατ. δολαρίων στο παγκόσμιο box office, αλλά και με δεκάδες υποψηφιότητες για βραβεία.