iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Παρασκευή - 19 Απριλίου 2024

Μεθυσμένος
ο Νίκολας Κέιτζ πάει
να παντρευτεί...


Ο εκκεντρικός Νίκολας Κέιτζ έχει τραβήξει πολλές φορές στο παρελθόν την προσοχή των ΜΜΕ επιδεικνύοντας ανάρμοστη συμπεριφορά σε δημόσιους χώρους.

Το ιστορικό του εξάλλου με τις καταχρήσεις είναι γνωστό στους φαν του, που «συγχωρούν» τις κατά καιρούς απρέπειές του λόγω του ταλέντου του.

Αυτή τη φορά όμως ο 55χρονος σταρ ξεπέρασε ακόμα και τα δικά του όρια, όταν εμφανίστηκε «τύφλα» στο δικαστήριο της κομητείας Κλαρκ του Λας Βέγκας, για να υποβάλει αίτηση έκδοσης άδειας γάμου, ώστε να παντρευτεί την κατά 20 χρόνια μικρότερη φίλη του. 

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο Κέιτζ πήγε στο δικαστήριο συνοδευόμενος από την 34χρονη Έρικα Κόικε γύρω στις 11 το πρωί του Σαββάτου. Τρεκλίζοντας και δείχνοντας τελείως «εκτός τόπου και χρόνου», ο πρωταγωνιστής του Χόλιγουντ άρχισε να τσακώνεται δημόσια με την νεαρή μέικ απ άρτιστ, με την οποία είναι μαζί εδώ και περίπου έναν χρόνο.

Ντυμένος με ένα δερμάτινο τζάκετ με στάμπα των Sex Pistols, ο Κέιτζ αρχικά μιλούσε μόνος και μουρμούριζε νευριασμένος. 

Μετά από λίγη ώρα όμως, άρχισε να παραληρεί, λέγοντας σε περαστικούς ότι η μνηστή του θέλει «να του φάει τα λεφτά» και ότι «ο πρώην της είναι έμπορος ναρκωτικών».

Κάποια στιγμή, υψώνοντας την φωνή του, ο 55χρονος δήλωσε «δεν πρόκειται να το κάνω», εννοώντας μάλλον ότι δεν θα προχωρούσε τελικά με την έκδοση της άδειας γάμου. 

Η Κόικε εμφανίζεται να λέει στον Κέιτζ «δεν σου ζήτησα ποτέ να το κάνουμε αυτό», προτού ο σταρ της ζητήσει, σχετικά πιο ήρεμος, να φύγουν.

«Αρχικά τους είδα να υποβάλουν αίτηση άδειας γάμου σε ένα από τα ειδικά μηχανήματα. Ξαφνικά, ο Κέιτζ άρχισε να φωνάζει "θέλει να μου πάρει όλα τα χρήματα" και "ο πρώην της είναι έμπορος ναρκωτικών". Η γυναίκα προσπαθούσε να τον ηρεμήσει, αποκαλώντας τον "μωρό μου" και εξηγώντας του ότι δεν τον αναγκάζει να κάνει τίποτα χωρίς τη θέλησή του», είπε ένας αυτόπτης μάρτυρας που μίλησε στην Daily Mail υπό καθεστώς ανωνυμίας. 

Όπως αποκάλυψε, υπάλληλοι του δικαστηρίου που αντιλήφθηκαν την ένταση που δημιουργήθηκε, οδήγησαν προσωρινά το ζευγάρι σε μια απόμερη αίθουσα, ώστε να λύσουν κατ' ιδίαν τις διαφορές τους. Στη συνέχεια αποχώρησαν με τα έγγραφα που πήγαν να βγάλουν. 

Ο Κέιτζ έχει κάνει τρεις άλλους γάμους στο παρελθόν. Ο τελευταίος του ήταν με την ηθοποιό Άλις Κιμ και διαλύθηκε το 2016.