iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Τετάρτη - 24 Απριλίου 2024

H iselida.gr στάθηκε
με αξιοπρέπεια
στις δημοτικές εκλογές Ίντριγκα


Και τώρα που Ραφήνα και Πικέρμι επιστρέφουν στην κανονική ζωή μετά τις δημοτικές εκλογές ας δούμε σε τίτλους - όπως λέμε οι δημοσιογράφοι - λίγα πράγματα που μας αφορούν ως μέσο ενημέρωσης.

Η ηλεκτρονική εφημερίδα iselida.gr τους τελευταίους προεκλογικούς μήνες έδωσε προβολή σε όλους τους συνδυασμούς, αναρτώντας το σύνολο σχεδόν των δελτίων Τύπου. 

Ήταν παρούσα με φωτορεπορτάζ επίσης στο σύνολο σχεδόν των δράσεων και κεντρικών προεκλογικών συγκεντρώσεων των συνδυασμών.

Συνεπώς πέφτουν στο κενό οι φωνασκίες και οι υλακές τραμπούκων και παλιανθρώπων που γνωρίζουμε τι διέδιδαν τόσο καιρό και τι ύβρεις και συκοφαντίες εκστόμισαν εναντίον επαγγελματιών δημοσιογράφων που ασκούν το καθήκον της ενημέρωσης της κοινωνίας. Όσο για όλους όσοι ανοικτά με διαδικτυακά σχολιά τους και αναρτήσεις μας λοιδορούσαν και μας εγκαλούσαν γιατί δήθεν γράφαμε ανακρίβειες και ψεύδη, έχουμε να πούμε ότι θα πρέπει να αισχύνονται.

Η iselida.gr έκανε μόνο μερικά...''λάθη'' ασυγχώρητα σε αυτόν τον τόπο και ''μπήκε στο μάτι''. Έκανες αληθινές αποκλειστικές αποκαλύψεις με τεράστια σημασία για τον ρου των εκλογών. Την αποχώρηση του Κώστα Ξηντάρα στο τέλος της θητείας από τα κοινά (παροδικά εκτιμούμε) και την ηχηρή μη εμπλοκή του με την προεκλογική εκστρατεία της Συμμαχίας Δημιουργίας. Επίσης τη συμμετοχή της Σίσσυς Κατσούδα στο ψηφοδέλτιο του Θανάση Αδαμόπουλου για το τοπικό συμβούλιο Πικερμίου. Και το μεγαλύτερο. Το...θρυλικό πλέον ''πατάρι''. Τη μυστική συγκέντρωση δηλαδή των κυρίων Φαφούτη, Χριστόπουλου και Πιστικίδη στις αρχές Φεβρουαρίου για κοινό μέτωπο κατά του κ. Μπουρνούς. Κι άλλες ειδήσεις αλλά αυτές πιστεύουμε είναι στην κατηγορία ''κανόνι''.

Τέλος η iselida.gr τόλμησε να δημοσιεύσει λίγες ημέρες πριν τις επαναληπτικές κάλπες την άποψη έμπειρου αυτοδιοικητικού ότι το ''μέτωπο των τριών'' θα γυρίσει μπούμερανγκ. Όπως κι έγινε την Κυριακή 2 Ιουνίου. Παράλληλα κάναμε τη δημοσιογραφική εκτίμηση ότι το ποσοστό του κ. Μπουρνούς θα έχει ισόγειο το 60% και ''ρετιρέ'' το 70%. Τελικά ήταν το πρώτο...

Εμείς και μετά τις δημοτικές εκλογές συνεχίζουμε τον δικό μας έντιμο και αξιοπρεπή μοναχικό δρόμο.