iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Παρασκευή - 19 Απριλίου 2024

''Πόλεμος'' στο
Μπλε Λιμανάκι
για ένα σκυλάκι! Ίντριγκα


Πολύωρος άγριος καυγάς ξέσπασε το πρωί της Δευτέρας στην παραλία Μπλε Λιμανάκι της Ραφήνας!

Αιτία η παρουσία ενός σκυλιού που έφερε με το λουρί και το βιβλιάριο εμβολίων (όπως ορίζει ο νόμος) η ιδιοκτητριά του. Μάλιστα η συνοδός του σκυλιού κάθισε στο απομονωμένο τμήμα της παραλίας και όχι στον ''κεντρικό'' χώρο που μαζεύονται οι λουόμενοι.

Όλα ξεκίνησαν όταν μια ηλικιωμένη, προφανώς σε παραλήρημα, άρχισε να ουρλιάζει στην κυρία που συνόδευε στο σκυλί ''πάρε το σκυλί και φύγε, απαγορεύεται το σκυλί στη θάλασσα, θα μας κατασπαράξει!". Όταν η συνοδός δεν απάντησε παρά την απρόκλητη επιθετική συμπεριφορά της ηλικιωμένης, τότε οι απειλές ανέβηκαν επίπεδο. Η ηλικιωμένη φώναζε ''θα πάω να πάρω... φόλα να του ρίξω" και άρχισε να πετάει βότσαλα στο σκυλί. Έντρομη η συνοδός του σκυλιού απάντησε πως ο σκύλος έχει λουρί και είναι εμβολιασμένος, αλλά η ηλικιωμένη πλέον σε εκτός ελέγχου κατάσταση άρχισε να βρίζει ''γαιδούρια. ηλίθιους και αδιάφορους'' τους λουόμενους που παρακολουθούσαν ''παγωμένοι'' το πρωτοφανές περιστατικό! Στο κλίμα που άρχισε να διαμορφώνεται κι ενώ η συνοδός του σκυλιού μπήκε στη θάλασσα να κολυμπήσει, κι άλλοι δυο τρεις ηλικιωμένοι άρχισαν να προπηλακίζουν λεκτικά την κυρία, η οποία προσπαθούσε να διατηρήσει την ψυχραιμία της, ενώ το σκυλί καθόταν στην απομονωμένη παραλία.

Δυστυχώς το επεισόδιο πήρε απαράδεκτες για τον πολιτισμό μας διαστάσεις όταν η ηλικιωμένη άρχισε να αποκαλεί ''βρώμα'', ''Αλβανίδα'' και ''ξετσίπωτη'' την κυρία που συνόδευε το σκυλί. Μάλιστα δεν δίστασε παρά το προχωρημένο της ηλικίας της να εκστομίσει και χυδαίες εκφράσεις επιπέδου πεζοδρομίου, όπως ''μάλλον... πηδιέσαι με τον σκύλο για να τον αγαπάς τόσο"! (ζητούμε συγνώμη για την αναπαραγωγή της λέξης).

Ταυτοχρόνως οι άλλοι δυό τρεις ηλικιωμένοι εξακολουθούσαν να πνέουν τα μένεα για την παρουσία του σκυλιού που θα... μόλυνε τα παιδιά όπως ισχυρίστηκαν κάποια στιγμή.

Όσο για την πλειονότητα των λουομένων στο Μπλε Λιμανάκι παρακολουθούσε με λύπη και προβληματισμό το ασύλληπτων διαστάσεων επεισόδιο.

Η συνοδός αργότερα πήρε το σκυλί της και έφυγε αφού είπε πως είναι η πρώτη παραλία που αντιμετωπίζει αυτή την απαράδεκτη ρατσιστική βία (θυμίζουμε την αποκάλεσαν απαξιωτικά Αλβανίδα) και επιτέθηκαν με βότσαλα στο σκυλί της ενώ απείλησαν να του ρίξουν φόλα.

Λουόμενος μάλιστα ενημέρωσε την ηλικιωμένη ότι αν συνεχίσει να υβρίζει όλους με αυτόν τον σκαιό τρόπο θα της υποβάλλει μήνυση.

Στη φωτογραφία της ηλεκτρονικής εφημερίδας iselida.gr διακρίνεται λίγο το σκυλί στην απομονωμένη παραλία.