iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Πέμπτη - 25 Απριλίου 2024

Και μετά τον 15Αύγουστο
τα (επίσημα) νέα για τους
νέους αντιδημάρχους Ίντριγκα


Μετά τον 15Αύγουστο αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις από τον Βαγγέλη Μπουρνούς για τη νέα ομάδα διοίκησης του δήμου Ραφήνας Πικερμίου που αναλαμβάνει δράση από την 1η Σεπτεμβρίου.

Ο δήμαρχος - τα έχουμε πει από την ηλεκτρονική εφημερίδα iselida.gr εδώ και δύο εβδομάδες - έχει ''κατασταλάξει'' σύμφωνα με τις πληροφορίες μας. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου οι πέντε αντιδήμαρχοι θα είναι Δήμητρα Τσεβά, Σάββας Αραπκιλής, Παναγιώτης Καλφαντής, Ανδρέας Βασιλόπουλος και Χρύσα Βλαχάκη (μια μικρή επιφύλαξη στην κ. Βλαχάκη, καθώς υπάρχουν και δυό τρεις άλλοι πολύ αξιόλογοι ''διεκδικητές'' και με υψηλή σταυροδοσία πέραν των ικανοτήτων τους - ας κρατήσουμε τα ονόματα των κυρίων Μπατάλη και Πάντζα). 

Παραμένουν πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου ο Κωνσταντίνος Μώρος (θα προταθεί από τον δήμαρχο στο Δ.Σ. και δεν υπάρχει θέμα επενακλογής του) και πρόεδρος του ΔΟΠΑΠ ο Σπύρος Λουκάτος. Παρά το επίμονο ρεπορτάζ δεν μπορέσαμε να μάθουμε (και ''τα παρατάμε'') τον ή την πρόεδρο του ''Φίλιππος Καβουνίδης'', τον νέο ή νέα (αν αλλάξει) επικεφαλής της ΔΕΑΑΠ και τον νέο γενικό γραμματέα του δήμου που σίγουρα πάντως θα αποτελέσει έκπληξη.

Και μην ξεχνάμε ποτέ ότι όλοι θα ''βαθμολογούνται'' τόσο από τον δήμαρχο αλλά κυρίως από τους πολίτες, οτιδήποτε κι αν σημαίνει αυτό. Δεν εξασφάλισαν θα έλεγε κάποιος τολμηρός ολόκληρη την τετραετία στην καρέκλα...

Καλά μπάνια και καλή ξεκούραση σε όλες και όλους!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ από τη δεκαετία 1960