iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Παρασκευή - 29 Μαρτίου 2024

''Γρίφος'' ο πέμπτος νέος
αντιδήμαρχος στον
δήμο Ραφήνας Πικερμίου Ίντριγκα


Με δεδομένο ότι στις 30 Σεπτεμβρίου ορκίζεται το νέο δημοτικό συμβούλιο Ραφήνας Πικερμίου, τις αμέσως προηγούμενες ημέρες αναμένονται οι οριστικές αποφάσεις από τον Βαγγέλη Μπουρνούς για τη νέα ομάδα διοίκησης του δήμου.

Ο δήμαρχος - τα έχουμε πει από την ηλεκτρονική εφημερίδα iselida.gr εδώ και έναν μήνα έχει ''κατασταλάξει'' σύμφωνα με τις πληροφορίες μας. Οι τέσσερις αντιδήμαρχοι θα είναι Δήμητρα Τσεβά, Σάββας Αραπκιλής, Παναγιώτης Καλφαντής και Ανδρέας Βασιλόπουλος, ενώ ''γρίφος'' παραμένει ο πέμπτος αντιδήμαρχος του τομέα οικονομικών. 

Παραμένουν πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου ο Κωνσταντίνος Μώρος (θα προταθεί από τον δήμαρχο στο Δ.Σ. και δεν υπάρχει θέμα επενακλογής του), πρόεδρος του ΔΟΠΑΠ ο Σπύρος Λουκάτος και πληροφορίες μας πιθανόν πρόεδρος του ''Φίλιππος Καβουνίδης'' ο Μάκης Βουδούρης. Άγνωστος ο νέος ή νέα (αν αλλάξει) επικεφαλής της ΔΕΑΑΠ και ο νέος γενικός γραμματέας του δήμου, που σίγουρα πάντως θα αποτελέσει έκπληξη.

Και μην ξεχνάμε ποτέ ότι όλοι θα ''βαθμολογούνται'' τόσο από τον δήμαρχο αλλά κυρίως από τους πολίτες, οτιδήποτε κι αν σημαίνει αυτό. Δεν εξασφάλισαν θα έλεγε κάποιος τολμηρός ολόκληρη την τετραετία στην καρέκλα...