Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Γενέθλια iselida.gr
Στον τρίτο χρόνο της
δημοσιογραφικής ζωής! Ίντριγκα


Στις 14 Σεπτεμβρίου του 2017, πριν από δύο χρόνια, ανήμερα του Τιμίου Σταυρού συμβολικά η ηλεκτρονική εφημερίδα iselida.gr ξεκίνησε το συναρπαστικό ταξίδι της στον άγνωστο κόσμο του Διαδικτύου.
Από την πρώτη ημέρα ''κυκλοφορίας'' της στα καλώδια του ίντερνετ, έως και την τελευταία όποτε κι αν είναι αυτή, η iselida.gr δεν θα αλλάξει μορφή, εικόνα, δημοσιογραφική φιλοσοφία και αρχές. Το είχαμε επισημάνει στο πρώτο σημείωμα. Ο στόχος μας ήταν μόνο ένας: Να ξαναφέρουμε στη σύγχρονη εποχή, μέσω των ηλεκτρονικών υπολογιστών και των κινητών τηλεφώνων, την παλιά καλή εφημερίδα. Από την Ελλάδα που έφυγε ανεπιστρεπτί βέβαια, αλλά με ειλικρινή αγάπη, εντιμότητα και πάθος για αληθινές ειδήσεις. Στο επίκεντρο ο άνθρωπος. Αναζητούμε διακαώς αισιόδοξες, ελπιδοφόρες, φωτεινές ειδήσεις. 
Η iselida.gr σε αυτά τα δύο χρόνια φιλοξένησε 51 αποκλειστικές συνεντεύξεις, πάνω από 12.500 ειδήσεις από την ανατολική Αττική, τη Ραφήνα και το Πικέρμι, την Ελλάδα, τον πλανήτη. Επίσης άρθρα που έγραψαν ειδικά για την ηλεκτρονική εφημερίδα μας προσωπικότητες από όλους τους χώρους.
Δεν κοροιδέψαμε και δεν θα το κάνουμε ποτέ. Δεν αγοράσαμε και δεν θα αγοράσουμε ποτέ ''κλικαρίσματα'', like και φίλους. Είναι μικρή η δυναμή μας. Το ξέρουμε. Αλλά ουσιαστική. Παρεμβατική. Γνήσια. Είμαστε ο Δαυίδ μπροστά στους Γολιάθ...
Η selida.gr είναι μέλος της επίσημης ηλεκτρονικής πλατφόρμας e media της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης, ανήκει στον ειδησεογραφικό ιστό της Google και γράφουν σε αυτή επαγγελματίες δημοσιογράφοι της ΕΣΗΕΑ και της ΕΣΗΤΑ.
 
Τα στατιστικά μας για την ιστορία.
78.646.495 ΣΥΝΟΛΙΚΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ (μοναδικοί και επαναλαμβανόμενοι) δηλαδή με απλά λόγια επισκέψεις, αναγνώσεις από 14/9/2017 έως 10/9/2019
Προοδευτική άνοδος επισκεψιμότητας κάθε μήνα, δεν υπήρξε ούτε ένας μήνας με στασιμότητα
Ιδιαίτερη προτίμηση στα ρεπορτάζ και φωτορεπορτάζ πόλης (Ραφήνα - Πικέρμι, Μαραθώνας). Στις συνεντεύξεις και στις ειδικές βινιέτες ''ίντριγκα'', ''άρθρα'' και ''αναμνήσεις'', αλλά και σε επιλεγμένα διεθνή θέματα.
Επίσης το διαδικτυακό μουσικό ραδιόφωνο simpleradio έγινε δημοφιλές και αγαπήθηκε. Κάθε ημέρα εκατοντάδες ακροατές προτιμούν το simpleradio για την ξεχωριστή ξένη μουσική του! 
 
Για ακόμη μία φορά. Ευχές για επιτυχία σε όλα τα τοπικά μέσα ενημέρωσης της ανατολικής Αττικής. Ηλεκτρονικά και έντυπα. 
Ένα ευχαριστώ είναι ελάχιστο στους αναγνώστες μας. Μόνιμους και περιστασιακούς. Στους επιχειρηματίες που μας εμπιστεύονται την προβολή τους σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς. Και σεβόμαστε τη συνδρομή τους.
 
Η ''οικογένεια'' της iselida.gr Αναστασία Γαρβριελάτου, Παναγιώτης Φάκος, Αργύρης Κωστάκης.