iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Τετάρτη - 24 Απριλίου 2024

Περιμένει τη σκυτάλη
ο ''Γιουσέιν Μπολτ''
της Ραφήνας! Ίντριγκα


Το άθλημα της σκυταλοδρομίας στον στίβο είναι από τα πιο συναρπαστικά και αγωνιώδη, όταν μάλιστα πρόκειται γιά κούρσες σε Ολυμπιακούς ή άλλους διεθνείς αγώνες, όπου συμμετέχουν σταρ. Το ενδιαφέρον των φιλάθλων κορυφώνεται πάντα στην τελευταία αλλαγή. Και συνήθως οι προπονητές κρατάνε τελευταίο σπρίντερ τον καλύτερο. Ας θυμηθούμε τη Τζαμάικα, η οποία στην τελευταία δεκαετία είχε για την κούρσα της κρίσιμης στροφής τον Γιουσέιν Μπολτ.

Η πολιτική "σκυταλοδρομία" έχει ξεκινήσει στον δήμο Ραφήνας - Πικερμίου εδώ και μήνες. Όσο παράδοξο κι αν ακούγεται από την ώρα που έκλεισαν οι κάλπες της πρώτης Κυριακής μάλιστα στις 18 Μαίου 2014. Αυτό δεν έχει ξαναγίνει στα παγκόσμια πολιτικά χρονικά. Το φινάλε προσδιορίζεται χρονικά πριν τις...σαμπάνιες.

Τι να σας κάνουμε που όταν ο έντιμος επαγγελματίας δημοσιογράφος δίνει τον λόγο του στο off the record, αυτό είναι ιερό και πρέπει να τηρείται, αλλιώς θα γινόταν "Κούγκι" από τώρα Κυριακή 26 Νοεμβρίου στις 8 το βράδυ.  Τόσο η "πηγή" όσο και το εμπάργκο της είδησης προστατεύονται. Αυτές οι ηθικές αξίες θα μας πείτε βέβαια θα είναι μόνο εκθέματα στα μουσεία του μέλλοντος.

Πάντως οι "αλεπούδες" της τοπικής αυτοδιοίκησης (με την καλή έννοια της εμπειρίας) - έχουμε λίγες στην περιοχή - θα καταλάβουν ποιό γεγονός και ποιά πρόσωπα εννοούμε. Κι αν είναι κοντά θα το επιβεβαιώσουν τουλάχιστον ότι πρώτη η ηλεκτρονική εφημερίδα iselida.gr ενημέρωσε για ακόμη μία φορά τι θα συμβεί σε αυτή την πόλη. Κι αυτό δεν είναι έπαρση ή "κυνήγι" διαφήμισης και μαγκιάς. Αλλά αμιγώς ύψιστο ζήτημα αξιοπιστίας.

Οι 5 λέξεις - κλειδί (που θα ξαναδείτε σύντομα, πολύ σύντομα στο ρεπορτάζ της επιβεβαίωσης όταν βέβαια θα πρόκειται για κοινή λήψη και παρακαλούμε σημειώστε τις κάπου) είναι :

  1. "αλλαξοκαρεκλιές"
  2. "σκυτάλη" 
  3.  "Ρουβίκωνας"
  4. "βουνά"
  5. ''σαμπάνιες"