iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Παρασκευή - 19 Απριλίου 2024

Β. Μπουρνούς και
Δ. Δελτσίδης τα
πρόσωπα του 2019 Ίντριγκα


Ιδού το αποτέλεσμα του διαδικτυακού γκάλοπ της ηλεκτρονικής εφημερίδας iselida.gr που ''έτρεξε'' την τελευταία εβδομάδα του 2019.
Το ερώτημα ήταν πολύ απλό και σαφές ''Ποιό είναι κατά την αποψή σας το πρόσωπο του 2019 για τον δήμο Ραφήνας Πικερμίου;"
Φυσικά δεν είναι επιστημονική δημοσκόπηση, αλλά μια δημοσιογραφική προσπάθεια να αναδειχθεί μέσα από τη γνώμη των πολιτών το πρόσωπο της χρονιάς. Οι απαντήσεις εστάλησαν στο e mail της iselida.gr.
Πρόσωπο της χρονιάς σύμφωνα με τις περισσότερες ''ψήφους'' ο δήμαρχος Ραφήνας Πικερμίου Βαγγέλης Μπουρνούς. Ο δημοσιογράφος δεν κρίνει, αλλά μόνο επικροτεί τα καλά και στηλιτεύει τα κακά των τοπικών αρχόντων. Εικάζουμε ωστόσο ότι συνέβαλε σημαντικά στην πρωτιά η εκλογή του κ. Μπουρνούς στις δημοτικές εκλογές.
Δεύτερος σε απόσταση ''αναπνοής'' ο διοικητής του Τμήματος Ασφαλείας Δημήτρης Δελτσίδης. Εδώ τα πράγματα είναι ίσως πιο ''καθαρά". Δεν είναι πολιτικό πρόσωπο και προφανώς οι πολίτες επικρότησαν την αποτελεσματικότητα και τις επιτυχίες του Τμήματος Ασφαλείας υπό τη διοίκηση του Αστυνόμου Δελτσίδη που είναι ιδιαίτερα αγαπητός και όπως φαίνεται πολύ δημοφιλής.
Ακολουθούν οκτώ πρόσωπα που συμπληρώνουν τη δεκάδα, τα οποία παραθέτουμε με την σειρά που κατατάχθηκαν.
Δέσποινα Γκικάκη, Σάββας Αραπκιλής, Δήμητρα Τσεβά, Κωνσταντίνος Μώρος, Δαμιανός Φαφούτης, Σπύρος Λουκάτος,Ανδρέας Βασιλόπουλος, Σπύρος Κάρλος. 
Ψηφίστηκαν επίσης άλλα 17 πρόσωπα με λίγους ''σταυρούς''. Αν σας πούμε ποιο προβεβλημένο αυτοδιοικητικό στέλεχος πήρε μόνο μία ψήφο μετά θα πρέπει να φύγουμε από τη Ραφήνα...

FOTO αρχείου