iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Τετάρτη - 24 Απριλίου 2024

''Πινατούμπο''
ο Αντώνης Παλπατζής
έτοιμος να εκραγεί Ίντριγκα


Μερικά πράγματα δεν γίνεται να μένουν "πίσω από την κουρτίνα". Όλη η πόλη βοά ότι ο Αντώνης Παλπατζής είναι δυσαρεστημένος.

Πολλά ακούγονται και λέγονται για τον λόγο ή τους λόγους που νιώθει έτσι. Δουλειά του δημοσιογράφου είναι να αποκαλύπτει την είδηση. Άλλο η είδηση και άλλο σχόλιο ή άρθρο. Και η είδηση είναι αναμφισβήτητη και όχι σε επίπεδο φήμης ή κουτσομπολιού. Ο αντιδήμαρχος έχει παράπονα. Έχει πρόβλημα "συγκατοίκησης". Αυτά για την είδηση που τολμά να γράψει η ηλεκτρονική εφημερίδα iselida.gr. Το τι θα κάνει, πώς θα αντιδράσει, πώς θα χειριστεί το προβλημά του είναι προσωπική του υπόθεση ή δουλειά των μελλοντολόγων. Δεν ξέρουμε και δεν μας ενδιαφέρει αν έχει δίκιο ή άδικο να νιώθει έτσι. 

Πολύπειρος είναι, ο αρχαιότερος δημοτικός σύμβουλος του δήμου Ραφήνας - Πικερμίου θα το χειριστεί ώστε να εκτονωθεί ή να δυναμώσει η ένταση. Εξελέγη για πρώτη φορά το 1990 όταν η Ραφήνα ήταν ακόμη κοινότητα. Αν κάτι σημαίνει αυτό για τη "δεξαμενή" ψήφων που διαθέτει, ο κ. Παλπατζής μπαίνει στον  28ο χρόνο της ενασχολησής του με την τοπική αυτοδιοίκηση.

Αυτή την ώρα πάντως μοιάζει με ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί. Αν θα εκραγεί θα το δούμε. Κι αν εκραγεί τι θα "παρασύρει" στο περασμά της η πολιτική "λάβα" επίσης θα το δούμε.

Σημειώνουμε ότι το ηφαίστειο Πινατούμπο στις Φιλιππίνες που εξερράγη το 1991 δεν άφησε τίποτα όρθιο... Αν το πολιτικό "ηφαίστειο" της Ραφήνας είναι τζούφιο θα αποδειχθεί στις κάλπες. Γιατί στις κάλπες του 2019 θα είναι σίγουρα με κάποια παράταξη. Από εκεί και πέρα τι θα βγάλει η κάλπη το αποφασίζουν οι πολίτες, κρίνοντας το έργο των υποψηφίων.