iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Παρασκευή - 29 Μαρτίου 2024

''Απογείωση'' της iselida.gr
5.318.000 ''χτυπήματα''
τον Ιανουάριο! Ίντριγκα


Πτήση... Μιράζ έκανε η ηλεκτρονική εφημερίδα iselida.gr τον πρώτο μήνα του 2020!

Ο Ιανουάριος ''μπήκε με το δεξί'' για την ενημερωτική προσπάθεια που κάνουμε με αξιοπρέπεια, πιστή τήρηση στον κώδικα δημοσιογραφικής δεοντολογίας της Ενώσεως Συντακτών και σεβασμό στους πολίτες.

Με απαρέγκλιτη φιλοσοφία την ευπρέπεια στην είδηση και την αλήθεια στους τίτλους - μακριά από παραπλανητικές λέξεις για ''κλικαρίσματα'' - η τοπική κοινωνία του δήμου Ραφήνας Πικερμίου όπου είναι η έδρα της iselida.gr, αλλά και η υπόλοιπη Αττική και αναγνώστες από όλη τη χώρα επιβραβεύουν την καθαρή εικόνα. Το ίδιο και οι επιχειρήσεις που γνωρίζουν ότι κάθε μήνα ανταποδίδουμε με φωτορεπορτάζ την ευγενική συνεργασία τους, εκτός από τις 24 ώρες το 24ωρο προβολές της διαφημιστικής μπάρας τόσο στην ''πρώτη'' σελίδα, όσο και στις ''μέσα'' σελίδες.

Με εκτίμηση στη δουλειά όλων των τοπικών ηλεκτρονικών μέσων και για ακόμη μία φορά ειλικρινείς ευχές για επιτυχίες, δημοσιεύουμε με υπερηφάνεια τα στατιστικά στοιχεία του Ιανουαρίου. Με τη σημαντική επισήμανση ότι δεν έχουμε πληρώσει ούτε ένα ευρώ για αγορασμένες ''επισκέψεις'' ή φίλους. Μια πάγια, θεμιτή και νόμιμη στον κόσμο του ίντερνετ πρακτική που ξεκινά από τα από τα κεντρικά, τα μεγαλύτερα μέσα ενημέρωσης και δεν μπορεί να ψέξει κανείς. Εμείς απλώς θέλουμε να μας διαβάζουν αληθινά μάτια.

Γι αυτό και το μότο της iselida.gr είναι ''στο επίκεντρο ο άνθρωπος''. 

5.318.214 συνολικά χτυπήματα από την 1η έως και την 31η Ιανουαρίου.
1.932.724 μοναδικοί χρήστες από την 1η έως και την 31η Ιανουαρίου.

Ένα ευχαριστώ είναι το ελάχιστο...

Δεν είναι τυχαίο ότι το έγκυρο και από τα πιο αναγνωρίσιμα στην Ελλάδα site το eretikos.gr επέλεξε την iselida.gr από την ανατολική Αττική για μόνιμη δημοσιογραφική συνεργασία. Όπως επίσης ότι ειδήσεις και φωτορεπορτάζ της iselida.gr αναπαράγουν τα μεγαλύτερα ενημερωτικά site όπως protothema.gr, iefimerida.gr, newsbomb.gr και aixmi.gr.