iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Πέμπτη - 28 Μαρτίου 2024

Ραφήνα ''Θρίλερ'' με
τους υποψηφίους
προέδρους της Ν.Δ. Ίντριγκα


Κάθε ημέρα και κάτι νέο προκύπτει στο παρασκήνιο για τις εσωκομματικές εκλογές της τοπικής οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας Ραφήνας Πικερμίου!

Η ηλεκτρονική εφημερίδα iselida.gr σας έχει προιδεάσει εδώ και ημέρες ότι δεν θα πλήξουμε έως τις κάλπες του Μαίου.

Τα καινούργια λοιπόν είναι τα εξής.

Παραμένει στην ''κούρσα'' απτόητος ο ένας υποψήφιος που δεν το έχει ανακοινώσει επισήμως ακόμη, για τον απλούστατο λόγω ότι επίσης επισήμως από το κυβερνών κόμμα δεν έχουν προκηρυχθεί οι εκλογές. Συνεχίζει τις επαφές του και τις εμφανίσεις σε ΜΜΕ είτε με συναντήσεις λόγω του άλλου θεσμικού ρόλου του είτε με φιλικές φωτογραφήσεις.

''Με το ένα πόδι'' στην εκκίνηση είναι ο δεύτερος υποψήφιος, ο οποίος αναζητά - λογικό είναι λόγω του κύρους του - τη μέγιστη δυνατή εξασφάλιση ότι δεν θα είναι απλώς νικητής (δηλαδή θα εξασφαλίσει μόνο τους περισσότερους σταυρούς) αλλά θα είναι μία θριαμβευτική... συλλογή, με την οποία θα έχει και τον πλήρη έλεγχο στη συνέχεια. Τόσο η κομματική του εμβέλεια όσο και ο ρόλος του ήδη στην τοπική κοινωνία δεν του επιτρέπουν κάτι λιγότερο. Τις τελευταίες ώρες, δηλαδή από το πρωί ''έπεσε στο τραπέζι'' με επίκεντρο τον δεύτερο, και μία πραγματικά πρωτοποριακή ιδέα, την οποία δεν μπορούμε να δημοσιοποιήσουμε λόγω του off the record. Πάντως αν υλοποιηθεί αλλάζουν άρδην τα δεδομένα της προεκλογικής ''μάχης''.

Σε στάση αναμονής είναι ο τρίτος υποψήφιος, ο οποίος όπως είπαμε και σε προηγούμενο ρεπορτάζ, περισσότερο κινείται σε κουβέντες της παρέας και ''ζεσταίνει την μηχανή'', όντας ιδιαίτερα αγαπητός, αλλά μάλλον δεν θα επιχειρήσει τελικά να κατέβει. Ωστόσο θα αποτελέσει έναν από τους ρυθμιστικούς παράγοντες της κάλπης.

Και τέλος ο τέταρτος υποψήφιος, ο οποίος ναι μεν το σκέφτεται σοβαρά και θα ήθελε να βρεθεί ξανά στην ''πρώτη γραμμή'' της επικαιρότητας, αλλά μπορεί ''ζυγίζοντας'' καλύτερα τα πράγματα να αποφασίσει ότι ''δεν τον παίρνει'' παρ ότι ''αρχαίος'' στη Νέα Δημοκρατία και γνωστός μαχητής.