iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Πέμπτη - 28 Μαρτίου 2024

Ραφήνα ''Ήλιος'' πολιτισμού
στην εκδήλωση του
συγγραφέα Στέφανου Ξενάκη Ίντριγκα


Ήταν από τις εκδηλώσεις που σε κάνει να ελπίζεις ότι υπάρχει ελπίδα στην κοινωνία και ο κόσμος ''διψάει'' για το ωραίο και το ευγενές!

Η αίθουσα εκδηλώσεων του ΔΟΠΑΠ γέμισε ασφυκτικά, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι - δυστυχώς - και κάποιοι έφυγαν επειδή δεν υπήρχε χώρος ούτε να σταθούν όρθιοι στην ομιλία του συγγραφέα Στέφανου Ξενάκη. Είχαν γεμίσει ακόμη και οι σκάλες του φουαγιέ! Τα βιβλία του best seller ''το δώρο'' και ''Κάπταιν'' ήταν ο άξονας που κινήθηκε η εκπληκτική ομιλία του - μάθημα ζωής και αισιοδοξίας.

Η διάδραση με το κοινό μοναδική και χαρακτηριστική ήταν η παρότρυνση του συγγραφέα να αγκαλιάσουν όλοι τον διπλανό τους για να αισθανθούν καλύτερα.

Μην ξεχάσουμε ποτέ την ατάκα του Στέφανου Ξενάκη ''μόνος σου πας πιο γρήγορα, με έναν άλλο πιο μακριά"...

Η ηλεκτρονική εφημερίδα iselida.gr στηρίζει με τις μικρές της δυνάμεις τέτοιες εκδηλώσεις που προάγουν τον πολιτισμό και προβάλει όσο μπορεί καλύτερα τα γεγονότα. Ωστόσο μόνο αν ήταν κάποιος παρών στη συγκεκριμένη εκδήλωση θα ένιωθε το πάθος και το πρωτοποριακό...

Συγνώμη αν δεν διακρίναμε και κάποιον άλλον στην αίθουσα, προφανώς δεν τον αγνοούμε, αλλά είδαμε μόνο τον αντιδήμαρχο Παύλο Μπατάλη.

Τον συγγραφέα προλόγισε ο Σάββας Ιωαννίδης ιδιοκτήτης των καταστημάτων καλλυντικών La beaute, που ήταν διοργανωτής και χορηγός, ενώ ευχαρίστησε ιδιαιτέρως την υπεύθυνη πολιτιστικών εκδηλώσεων του ΔΟΠΑΠ Μελίνα Κρόκου για την την ''αγκαλιά'' στην εκδήλωση.

Το ξαναγράφουμε Η Ραφήνα στον τομέα του πολιτισμού αλλάζει, πάει μπροστά! Μπράβο!